elevbehandlingar

Välkommen att boka tid på Björn Axén Academy elevsalong!  Du kan numera endast boka din tid hos våra elever via vår hemsida. Vi lägger löpande upp nya bokningsbara tider. Länk till bokningen hittar du längre ner på sidan.


Här bokar du din tid


Vi är kontantfria

Vi tar inte emot kontanter på vår salong/skola på Birger Jarlsgatan 124. Det är av säkerhetsskäl som vi beslutat att bli kontantfria. Som vanligt är du varmt välkommen att betala med alla vanliga typer av kreditkort.


PRISLISTA

Klicka här för att komma till elevprislistan.


KUNDPASS

Som kund på Björn Axén Academy är du en viktig del i elevernas undervisning. Du blir alltid fin i håret hos oss, men om du har exakta krav och önskemål på ditt resultat så rekommenderar vi istället att du bokar en tid på någon av våra salonger. Där finns det både trainees eller erfarna frisörer att boka tid hos.


Tänk på att den som hjälper dig på skolan med ditt hår är under utbildning. Det kan ta längre tid än överenskommet och resultatet kanske inte blir exakt som du förväntat dig. Omjobb/justering av din behandling ingår ej.


Vill du boka tid hos våra trainees eller frisörer på våra salongen? Boka via webben eller ring vår reception: 08 545 27 350 .


Vi vill att du är medveten om att elevbehandlingar tar betydligt längre tid att genomföra än vad en behandling på en ordinarie salong gör. Skoldagens kundpass är uppdelade på ett förmiddagspass mellan kl 09.00–12.00 samt ett eftermiddagspass mellan ca kl 13.00–17.00. Räkna med att behandlingen tar hela passet om inget annat uppges vid bokningen.


Eleverna tar endast emot kunder på ett fåtal pass per vecka och inte varje dag. Vi vet att det gör det svårt att boka tider hos oss. Trycket på elevbehandlingarna är stort. Eleverna bokar också själva in hårmodeller till särskilda lektioner. Ofta söker de modeller i vår facebook-grupp för detta. Håll utkik här för att modelltillfällen på skolan.