elevbehandlingar

På Björn Axén Academy elevsalong kan du boka behandlingar hos våra duktiga frisörelever. Eleverna erbjuder i stort sett samma typer av behandlingar som på salong men tidsåtgången är längre. 


Välkommen att boka tid på vår elevsalong på telefon 08-545 27 350.


Vi är kontantfria

Vi tar inte emot kontanter på vår salong/skola på Birger Jarlsgatan 124.  Det är av säkerhetsskäl som vi beslutat att bli kontantfria. Som vanligt är du varmt välkommen att betala med alla vanliga typer av kreditkort. Har du frågor är du välkommen att ringa till oss på 08-545 273 50.


Tyvärr kan du inte boka tider via vår onlinebokning. 

PRISLISTA

 

KUNDPASS

Vi vill att du är medveten om att elevbehandlingar tar betydligt längre tid att genomföra än vad en behandling på en ordinarie salong gör. Skoldagens kundpass är uppdelade på ett förmiddagspass mellan kl 08.45–12.00 samt ett eftermiddagspass mellan ca kl 13.00–17.00. Räkna med att behandlingen tar hela passet om inget annat uppges vid bokningen. För eleven är varje kundpass ett lektionspass och dina önskemål är i fokus.

Eleverna tar endast emot kunder på ett fåtal pass per vecka och inte varje dag. Vi vet att det gör det svårt att boka tider hos oss. Trycket på elevbehandlingarna är stort. Du kan få vänta flera veckor på att få en tid. 


Observera att bokning av behandling hos elev (trainee) på salong skiljer sig åt i både pris och tidsåtgång från bokning hos elev på vår skola. Priserna i prislistan avser behandling på skolan. För traineebehandlingar på våra salonger, se Prislista salonger Stockholm eller Prislista salong Göteborg eller ring 08-545 27 350 och välj någon av våra salonger.