Jessica jarmteg

Jessica Jarmteg är programansvarig över Björn Axén Academys grundutbildning och makeup-utbildningar. Driven, ambitiös, kunnig, noggrann och kreativ är ord som karaktäriserar Jessica.Jessica har lång erfarenhet av att driva skola, under många år var hon rektor för Face Stockholms makeup skola, som hon också var med och startade upp.


Hon har över 20 års erfarenhet som makeup artist och är utbildad på Glauca Rossi School of makeup i London.


Jessica började sin karriär på Face Stockholm, där hon arbetade i butik, utbildade personal och drev Face Stockholms makeup-utbildning. Hon har även jobbat med etableringar av Face Stockholm i USA, Japan och Europa. 


Under ett flertal år representerade Jessica Stockholmsgruppen som modell och jobbade även som makeup artist under den perioden med många kända kunder inom mode, reklam, foto och olika visningsuppdrag. 


Jessica har även jobbat med många olika TV-produktioner så som Idol, Körslaget, Förkväll, Parlamentet, Timeout, Adam live, Sen kväll med Luuk m m. 


Ett urval av artister och kunder som Jessica jobbat med är HM, Indiska, Tidningen Plaza, Damernas Värld, Veckorevyn, Robbie Williams, Pink, Kelly Osbourne, Backstreet Boys, Robyn.