Björn Axén blow out brushes

Här visar vi hur du bäst använder våra fyra Blow out brushes. Borstarna finns i fyra olika storlekar: för dig med kort hår, kort till medellångt hår, medellångt till långt hår och för dig med långt hår. Borstarna är exklusiva och skonsamma i FSC®-certifierat trä. Med en perfekt balans av naturlig svinborst och joniserade nylonstrån bygger borstarna volym, slätar ut och ger ett glänsande vackert fall till håret. 

  

Före                                              EfterPRODUKTER & TOOLS

Blow Out Brush for Short Hair

Organic Texturizing Salt Water Spray

AC Hair Dryer 2000W

Matt Wax   

Blow out brush for short hair

SÅ HÄR GÖR DU:


I Agnes korta hår används med fördel den minsta av rundborstarna, Blow Out Brush for Short Hair.


Innan du börjar stylingen rekommenderar vi att du förbehandlar håret med Organic Texturizing Salt Water Spray för grepp och lite strävhet.


Föna först den främre delen av håret. När du sedan fortsätter genom resten av håret så ska du föna håret i olika riktningar, då får du enkelt till en lekfull look.


Tänk på att när du fönar sidorna av huvudet, lägg fönen mot borsten på utsidan och dra rakt uppåt. Detta för att få ett riktigt mjukt avslut som inte blir för lockigt.


Avsluta med lite Matt Wax för att få härlig textur på håret. Massera ut och värm vaxet i handflatorna innan du applicerar i håret. Dra fingrarna genom håret, forma åt olika håll och skapa rörelse och form i håret på det sätt du tycker.


  

Före                                             Efter

    

    

PRODUKTER & TOOLS

Organic Universal Styling Cream

Blow Out Brush for Short to Medium-long Hair

AC Hair Dryer 2000W

Fixing Hairspray   


    Blow out brush for short to medium-long hair

SÅ HÄR GÖR DU:


Amanda har ett väldigt fintrådigt hår som lätt blir frissigt. Förbehandla därför håret med Organic Universal Styling Cream för att få en perfekt polerad yta och lång hållbarhet på lockarna.


Använd sedan Blow Out Brush for Short to Medium-long Hair. Sektionera först upp håret och börja i underhåret.


Ta passé för passé och håll borsten vertikalt. Rulla upp en passé åt ena hållet på borsten, föna och tvinna sen ut borsten. Nästa passé borstar du upp på borsten på samma sätt men i motsatt riktning. Jobba likadant genom hela håret. Håll fönens munstycke tätt mot passén när du fönar. För att lockarna ska hålla bättre, tryck in kalluftsknappen på fönen för att fixera locken.


Avsluta genom att med hjälp av fingrarna forma och finjustera lockarna samtidigt som du sprayar med Fixing Hairspray.

  

Före                                             EfterPRODUKTER & TOOLS

Volume Mousse

Blow Out Brush for Medium-long to Long Hair

Fixing Hairspray   

Detangling brush

AC Hair Dryer 2000W


    


Blow out brush for medium-long to long hair

SÅ HÄR GÖR DU:


Johannas hår har en tendens att bli lite frissigt och tungt därför används först Volume Mousse i hela håret. Det är viktigt att du masserar in moussen hela vägen ner i hårbotten.


Börja sedan med att dela in håret i sektioner och jobba med borsten horisontellt genom hela håret. Till Johannas hår passar Blow Out Brush for Medium-long to Long Hair alldeles utmärkt.


Rulla upp håret på borsten och var noga med att lyfta håret med hjälp av borsten, högt upp och blås sedan underifrån, i växtriktningen. Dra borsten genom håret, nästan enda ut till toppen då du rullar upp igen. På det här sättet får du fina lockar och mycket volym.


Viktigt att tänka på om du vill få ditt hår riktigt blankt är att du pressar fönen mot borsten, då fångar du upp och fönar in alla småhår. När man får med sig alla småhår och får dom släta, då blir håret superblankt. Var också noga med att du får med toppen ordentligt när du fönar.


Avsluta föningen med kalluft för att fixera lockarna, borsta igenom håret med Detanglig brush och spraya med Fixing Hairspray.


       Före                                             Efter    PRODUKTER & TOOLS

Smoothing Cream

Organic Caring Hair Oil  

Blow Out Brush for Long Hair

AC Hair Dryer 2000W


              Blow out brush for long hair    

SÅ HÄR GÖR DU:


Lovas hår är extremt tjockt och grovt. Det är också lockigt och blir lätt frissigt. Därför börjar vi med att addera en riklig mängd Smoothing Cream och Organic Caring Hair Oil. Blanda oljan och Smoothing Cream i handen och finfördela genom hela håret. För att vara säker på att produkterna fördelas ordentligt kan du borsta igenom håret innan du fortsätter.


Dela sedan in håret i sektioner och använd Blow Out Brush for Long Hair när du fönar. Börja med de undre sektionerna.


För att få ett så här tjockt hår riktigt blankt är det viktigt att du tar borsten och lägger den under hårpassén och sedan använder en fön med munstycke. Pressa munstycket mot borsten och dra så många gånger tills håret är torrt, blankt och helt slätt. Gör detta noggrant genom hela håret, passé för passé.


Avsluta med ytterligare lite Organic Caring Hair Oil. Massera ut oljan i handflatorna och fördela sedan ut i hela håret.