bröllopstankar

Välkommen till oss på din stora dag. Våra frisörer har många års erfarenhet av uppsättningar och hjälper dig gärna inför ditt bröllop.
En bruduppsättning hos oss tar ca 2 timmar (exklusive makeup) och har alltid förekommits av en konsultation ett par veckor tidigare hos din frisör. Själva konsultationen tar ca 30 minuter och då diskuteras bland annat vilka accessoarer du kan tänkas önska, t ex tiara, slöja, blommor eller övriga hårsmycken.


Makeup bokas separat om så önskas och tar ca 1 timme.


På självaste bröllopsdagen görs din bruduppsättning, makeup om du har bokat sådan och eventuell påklädning hos oss på salongen medan du njuter av en svalkande dryck och kopplar av. I mån av plats finns det möjlighet att boka vårt Chambre Separée där du och ditt sällskap kan vara för er själva under förberedelserna.

             

Självklart är även brudgummen välkommen in för en lättare styling inför det stundande bröllopet och givetvis erbjuder vi även våra tjänster till dina tärnor denna dag. Ett litet tips är att boka i god tid för att säkerställa att vi har möjlighet att hjälpa till.


Du är varmt välkommen att ta med ett mindre sällskap till salongen. Är ni ett större sällskap, kontakta oss gärna i förväg för att undvika platsbrist.


Vi erbjuder även möjligheten att boka en frisör som kommer till dig, oavsett om det är på en herrgård, ute i skärgården eller i hemmets lugna vrå. För prisförfrågan, kontakta receptionen på någon av våra salonger.
Foto: Leonard Gren


Tips till den blivande bruden:

Bär gärna en tröja eller skjorta med knappar för att underlätta vid ombytet och för att inte riskera förstöra den färdiga uppsättningen.


Det är lätt att man glömmer att äta en sådan här dag, så be gärna någon i ditt sällskap ta med eller boka leverans av lättare mat till er på salongen. Vi har möjlighet att erbjuda ett Frukostpaket för 150 kr till dig som bokar din behandling hos oss på förmiddagen, fråga gärna i receptionen om vad som ingår i Frukostpaketet.


Vill du göra en ansiktsbehandling inför bröllopet? Gör det i god tid innan, minst två veckor, så riskerar du inte att din hy är röd eller flammig på bröllopsdagen.


En dag som denna är även dina händer i fokus, så besök gärna en auktoriserad nagelterapeut för en snygg manikyr eller annan nagelbehandling.


Detta ingår när du bokar bruduppsättning hos oss:

Uppsättning 2 timmar + 30 minuter konsultation.

I uppsättningen kan du välja att inkludera accessoarer såsom tiara, slöja eller övriga hårsmycken. Det bestäms i konsultationen och dessa har du själv med dig på uppsättningsdagen.

Möjlighet att klä om på salongen.


Priser hittar du här

Har du frågor är du varmt välkommen att ringa till oss på någon av våra salonger: 08-545 27 350Foto: www.janehaglund.se