Enkel håruppsättning till fest

En uppsättning behöver varken vara krånglig eller tidskrävande. Här visar vi hur du gör en enkel och vacker uppsättning som passar till både den stora och lilla festen.
SÅ HÄR GÖR DU:
Föna in Volume Mousse i hela håret. För ytterligare stadga, se beskrivningen ”Volym med Volumaster” på sida 11.

Håret delas i en mittbena och sedan fästs det främre håret undan med clips, öra till öra. Det bakre håret samlas i en svans längst ner i nacken med hjälp av Finishing Brush. Håll håret i ena handen och lösgör några slingor med hjälp av den andra handen. Fäst tofsen med hjälp av en gummisnodd med krokar i vardera ände, fäst in den ena kroken i tofsen, snurra runt innanför handen som håller håret och fäst sedan in den andra kroken i tofsen.

Borsta tofsen med Finishing Brush och tvinna och spraya sedan med Fixing Hairspray om vartannat. Snurra in tofsen runt fästet och fäst med hårnålar. Justera knuten och dra ut slingor tills du är nöjd med formen.

Locka sedan det främre partiet med Titanium Pro Curling Iron 32. Tvinna några lockar i taget och fäst bak i knuten. Jobba på detta sätt genom hela den främre delen av håret. Fixera med Megafix Hairspray.

PRODUKTER & TOOLS

AC Hair Dryer 2000W
Volume Mousse
Finishing Brush
Fixing Hairspray
Titanium Pro Curling Iron 32
Megafix Hairspray