extrem volym i håret

Önskar du ordentlig, hållbar volym? Här visar Johan hur du använder vår berömda Volumaster som ger extrem volym för alla hår.

   
    SÅ HÄR GÖR DU:

Börja med att preparera håret med Volume Mousse i precis hela håret. Fortsätt genom att Organic Texturizing Salt Water Spray i hårbotten. Föna sedan håret torrt.


Efter det jobbar vi med den världspatenterade volymtången Volumaster som ger en fantastisk volym som håller till nästa gång du tvättar ditt hår. Det finns två varianter av Volumaster, en lite mindre som heter Volumaster Slim, den passar dig med lite finare eller kortare hår. Den större Volumaster passar dig med långt eller grövre hår. Det är den som används i det här fallet.


Börja med att kamma håret bakåt. Ta en tunn passé (hårdel), ungefär 1 cm tjock, toupera lätt och ta sedan Volumaster och kläm försiktigt i hårbotten och ca 5 cm ut på längden. Gör likadant passé för passé genom hela håret. Viktigt när du jobbar med Volumaster är att du inte jobbar med passér som är tjockare än 1 cm och att du jobbar systematiskt genom hela håret. Då får du maximal volym.


När du gått igenom hela håret är det dags att borsta. Börja nerifrån och borsta noggrant ur all toupering. Vi använder Detangling Brush med svinborst som får ett mycket bra grepp om håret.


För att få bort lite frizzighet kan du sen jobba med värmetången Magic Style Brush som slätar ut och ger glans i ditt hår. Magic Style Brush hjälper dig dessutom att skapa lätta lockar i topparna, om du önskar. Borsta till håret, rulla upp håret på borsten, håll någon sekund och släpp sen. Jobba igenom hela håret på samma sätt.


Nu är det bara finishen kvar. Använd en lättare spray, typ Fixing Hairspray, och spraya igenom hela håret medan du skakar håret med dina fingrar.    


PRODUKTER & TOOLS:     

Volume Mousse

Organic Texturizing Salt Water Spray

Fixing Hairspray

Magic Style Brush

Volumaster

Maple Wood Detangling Brush