hårförlängning

Vi använder oss av äkta hår av bästa kvalitet. Håret går att föna och styla med värmeverktyg. Fästmetoden med Keratinvax, som består av hårets eget protein, är skonsam och väldigt hållbar. Vi arbetar också med tapehår.

Hårförlängningar hos Björn Axén
priser:

Pris från 6 640 kr upp till 10 575 kr (inkl. klipp och produktkit). Tidsåtgång ca 3-5 timmar. (Observera att priset inte gäller längderna 50 cm eller 60 cm. Kontakta salongen för pris för dessa längder).

Enstaka slingor från 90 kr

Borttagning från 515 kr/timme 


För prislista i Göteborg se här  

 KONSULTATION

När du bokat en hårförlängning hos oss önskar vi att du kommer in på konsultation minst en vecka innan ditt bokade besök. Detta så att vi kan titta på just dina förutsättningar, samt för att vi ska hinna få hem håret i just din nyans. Vid konsultationen betalar Du en deposition på 1/3 av behandlingsbeloppet, som sedan dras av från slutbetalningen.

OBS! Vid avbokning senare än 2 dagar innan behandlingsdatumet, återbetalas inte depositionen. 

 

BOKNING 

För bokning vänligen ring 08-545 273 50


SKÖTSEL 

Det är väldigt viktigt att man dagligen borstar igenom sitt nya hår med en mjuk naturborste. Börja nederst i topparna och arbeta dig uppåt. Det är väldigt viktigt att även borsta det egna håret innanför fästet, så att det inte tovar sig. Ha ditt långa hår torrt i en fläta när du sover, så slits och tovas det mindre. 

 

TVÄTT 

Vid hårtvätt, borsta först igenom håret noggrant. Stå upprätt, alltså inte lutad över handfat eller badkar. Massera försiktigt in schampo i hår och hårbotten med nedåtriktade rörelser. Tryck ut vattnet ur håret och applicera balsam på längderna, ej på fästena. Låt verka en minut och skölj sedan noggrant. Pressa ur vattnet ur håret med en handduk. Undvik att snurra upp håret i en turban. Torka och styla håret som vanligt. Du får tips om hur av din frisör. 

 

AVLÄGSNING/OMSÄTTNING 

Extensionshåret skall alltid tas ur av ett proffs. Vi har speciella vätskor som skonsamt löser upp fästena utan att skada det egna håret. 

 

FÄRG- OCH VOLYMEFFEKTER 

Vårt hår finns i många olika nyanser. Det är perfekt för dig som vill ha slingor i färger som kan vara svåra att uppnå på det egna håret. Färgernas hållbarhet är fantastisk, även crazycolors. Om du bara vill ha lite tjockare hår, eller kanske förlänga tex luggen, så finns det kreativa lösningar. Möjligheterna är enorma.


TAPEHÅR

100% äkta hår

Långt hår på kort tid – tapehår ger dig friheten att snabbt och enkelt skapa en frisyr med långa längder och mer volym. Tapehåret sätts fast på det egna håret med tape avsedd att hålla för den dagliga skötseln och slitaget. Går snabbt att sätta i och lätt att ta av.


Tapehår är perfekt för dig som vill prova på extensions, eller som vill ha lite utfyllnad till din frisyr. Eller för att skapa en färgeffekt om ditt eget hår inte orkar med någon mer färgbehandling. En hårförlängning med tapehår tar frisören ca 1-1,5 timme att göra, beroende på mängden hår. Hållbarheten är ca 1 månad och håret kan återanvändas genom att man flyttar upp det och byter tape.


Pris från ca 3 500 upp till 4 800 kr.

 

 

FEATHER EXTENSIONS

Det finns nu en relativt ny produkt på hårförlängnings-marknaden: ”Feather Extensions” /fjäder-hårförlängning. Det är precis som det låter, fjädrar som man fäster i håret för att få en liten spännande look. Fjädrarna finns i flera färger och mönster. Kändisar som Hillary Duff, Jennifer Love Hewitt, Ke$ha, och även Steven Tyler har setts använda dem.

 

Det är en snygg accessorar för att få till det där ”lilla extra” i sin look. Vi har många olika färger, mönster, tjocklekar och längder. Våra ”Feather Extensions” klarar av att borstas, fönas, plattas eller lockat upp till 200 grader C.

Kort och gott kan de behandlas som vanligt naturligt hår.  

 

PRISER Feather Extensions

Medium  180 kr

Large     350 kr