Avgift/Finansiering

KURSAVGIFT och betalning

Kursavgiften är 169 000 kr inkl moms. Om du blir antagen så bekräftar du din plats genom att betala en anmälningsavgift på 10 000 kr inkl moms. Den summan drar vi sen av från den totala kursavgiften.


Den resterande kursavgiften på 159 000 kr betalar du av under två år. Du får fyra fakturor på 39 750 kr var som betalas i januari och augusti under två år.


I utbildningskostnaden ingår ett komplett startkit  till ett värde av ca 20 000 kr som du som frisörelev naturligtvis tar med dig ut på din praktik och ut i arbetslivet när utbildningen är avklarad. 


Ditt startkit innehåller allt du behöver för att kunna praktisera på en salong. Självklart finns flera av våra egna värmeverktyg från Björn Axén Tools med på listan. Inga ytterligare kostnader för material tillkommer utöver din kursavgift.


Finansiering via nordea

Många som söker till vår frisörutbildning har redan en bra kontakt med sin egen bank och kan låna pengar till utbildningen den vägen, men inte alla.


Vi har därför etablerat ett finansieringssamarbete med Nordea där du kan ansöka om lån för att bekosta utbildningsavgiften. Nordea förbehåller sig rätten att göra sedvanlig kreditprövning med fri prövningsrätt på varje enskild låneansökan. Detta kan ibland innebära att banken kan kräva kompletterande säkerhet, alternativt medlåntagare. Om du saknar, alternativt har en låg inkomst, behövs en medlåntagare.


Du ansöker om lånet via Nordeas hemsida. Du kan ansöka oavsett om du är kund i Nordea eller inte, men du behöver ha Mobilt BankID för att legitimera dig.


Information om gällande lånevillkor finns längre ned på sidan under länken ovan, i fliken Räntor och priser.

 

KONTAKTINFORMATION

E-post: academy@bjornaxen.se
Telefon: 08 – 545 27 357