Avgift/Finansiering

KURSAVGIFT och betalning

Kursavgiften är 169 000 kr inkl moms. Om du blir antagen så bekräftar du din plats genom att betala en anmälningsavgift på 10 000 kr inkl moms. Den summan drar vi sen av från den totala kursavgiften.


Den resterande kursavgiften på 159 000 kr betalar du av under två år. Du får fyra fakturor på 39 750 kr var som betalas i januari och augusti under två år.


I utbildningskostnaden ingår ett komplett startkit  till ett värde av ca 25 000 kr som du som frisörelev naturligtvis tar med dig ut på din praktik och ut i arbetslivet när utbildningen är avklarad. 


Ditt startkit innehåller allt du behöver för att kunna praktisera på en salong. Självklart finns flera av våra egna värmeverktyg från Björn Axén Tools med på listan. Inga ytterligare kostnader för material tillkommer utöver din kursavgift.


Finansiering via nordea

Många som söker till vår frisörutbildning har redan en bra kontakt med sin egen bank och kan låna pengar till utbildningen den vägen, men inte alla.


Vi har därför etablerat ett finansieringssamarbete med Nordea på Hamngatan i Stockholm där du ges möjlighet att låna pengar till utbildningsavgiften via Nordea. Du kan som mest låna till kursavgiften minus din anmälningsavgift. Nordea förbehåller sig rätten att göra sedvanlig kreditprövning med fri prövningsrätt på varje enskild låneansökan. Detta kan ibland innebära att banken kan kräva kompletterande säkerhet, alternativt medlåntagare. Om du saknar, alternativt har en låg inkomst, så behövs alltid en medlåntagare. Du söker lånet genom att besöka Nordea på Hamngatan 12 i Stockholm för påskrift av lånehandlingar. 

Om du redan är kund i Nordea har du möjlighet att ansöka om lån på ditt lokala Nordea-kontor. Men du måste vara noga med att informera om att ansökan ska skickas till Nordeas kontor på Hamngatan 12 i Stockholm.


Om du är intresserad av Nordeas utbildningslån och vill veta mer om villkor och kostnader, var vänlig och kontakta Nordea direkt genom att skicka e-post till stockholm.4395@nordea.se . Ange Björn Axén Academy-lån samt skriv ditt namn, personnummer och telefonnummer i e-posten, så hör Nordea av sig till dig. Som elev får du räntesatsen som motsvarar förmånslån.

Här kan du se gällande räntevillkor.

 

KONTAKTINFORMATION

E-post: academy@bjornaxen.se
Telefon: 08 – 545 27 357