klipp- och färgkurser

I de allra flesta salonger är det klippningar och färgningar som fyller det mesta av tiden. Alla kurser innehållande klippning och/eller färg vänder sig till dig som är utbildad frisör. Vi arbetar oberoende av färgleverantör.

Alla demos görs på modeller och allt eget arbete görs på dockhuvuden för full kreativ frihet. Dockhuvudet blir självklart ditt efter kursens slut.

Ta med din egen sax till kursen. Gäller alla klippkurser.

Plats: Björn Axén Academy, Birger Jarlsgatan 124 , Stockholm.


2017:

KLipp och färg GRUND

Känner du dig någon gång osäker på indelningar och vinklar? Använder du alltid bästa teknik för önskat resultat? I denna kurs går vi igenom baskunskaperna i klippning och färgning. Vi tittar på de olika klippsätten och lär ut grundläggande appliceringstekniker som tar dig till perfekta resultat. Tunna slingor nära botten, blockfärgningar och grundläggande balayagetekniker är några av de discipliner som kursen innehåller. Både för dig som är ny i yrket eller för dig som är en erfaren frisör som vill väcka liv och förnya gamla kunskaper. Salongsnära och efterfrågade frisyrer i olika längder och färger med hög vill-ha-känsla. Välj att gå hela helgens kurs eller enbart en dag.


Klipp och färg, demo och eget arbete: 5 295 sek exkl moms BOKA HÄR


Dag 1: Färgning, demo och eget arbete 2 975 sek exkl moms BOKA HÄR

Dag 2: Klippning, demo och eget arbete 2 975 sek exkl moms BOKA HÄR


Datum: 20 – 21 oktober 2017

Tid: 10.00 – 17.00klipp och färg Inspiration

Klippningar och färgningar för den medvetna kunden i salongen. Utbildningsteamet inspireras av Björn Axéns nya kollektion för hösten 2017. Kommersiellt gångbara frisyrer med en tydlig tvist som passar de som vill lite mer. Här är kursen är för dig som arbetar mycket med färgning och klippning men som behöver en ny dos med inspiration och tips. Arbeta friare med färgtekniker, skräddarsy färgen efter frisyren och hitta smartare lösningar för önskat resultat. Inga tidskrävande folieslingor eller färgrecept avhandlas under dagen. Vi arbetar både med mjuka neutrala toner och med mer oväntade nyanser. Mycket inspiration, tips och nya idéer, det är helgens kurs! Välj mellan att gå hela kursen eller bara en dag.


Klipp och färg, demo och eget arbete: 5 295 sek exkl moms BOKA HÄR


Dag 1: Färgning, demo och eget arbete 2 975 sek exkl moms BOKA HÄR

Dag 2: Klippning, demo och eget arbete 2 975 sek exkl moms BOKA HÄR


Datum: 18 – 19 nov 2017

Tid: 10.00 – 17.00


FRÅGOR OCH ANMÄLAN

För frågor och anmälan kontakta oss på academy@bjornaxen.se  Boka din kurs på telefon 08-545 27 350 .  Du kan också boka kurserna i vår webbshop.

 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

 

ÖVRIG INFORMATION

För dig som går en kurs hos oss på Björn Axén Academy erhåller du 30 % rabatt på alla produkter från Björn Axén och Björn Axén Tools vid ditt kurstillfälle.