klipp- och färgkurser

I de allra flesta salonger är det klippningar och färgningar som fyller det mesta av tiden. Alla kurser innehållande klippning och/eller färg vänder sig till dig som är frisörelev eller utbildad frisör. Vi arbetar oberoende av färgleverantör.

Alla demos görs på modeller och allt eget arbete görs på dockhuvuden för full kreativ frihet. Dockhuvudet blir självklart ditt efter kursens slut.

Ta med din egen sax till kursen. Gäller alla klippkurser.

Plats: Björn Axén Academy, Birger Jarlsgatan 124 , Stockholm.
Eller: Academy of Hair – Victor Noblesse/Södra Larmgatan 6, Göteborg

2018:

FÄRGning OCH KLIPPning GRUND

Känner du dig någon gång osäker på indelningar och vinklar? Använder du alltid bästa teknik för önskat resultat? I denna kurs går vi igenom baskunskaperna i klippning och färgning. Vi tittar på de olika klippsätten och lär ut grundläggande appliceringstekniker som tar dig till perfekta resultat. Tunna slingor nära botten, blockfärgningar och grundläggande balayagetekniker är några av de discipliner som kursen innehåller. Salongsnära och efterfrågade frisyrer i olika längder och färger med hög vill-ha-känsla. Välj att gå hela helgens kurs eller enbart en dag. Båda kursdagarna innehåller demo på modell samt eget arbete på docka.


Datum:

17-18 mars 2018. Klipp och färg, demo och eget arbete: 5 295 sek exkl moms BOKA HÄR

17 mars: Färgning, demo och eget arbete 2 975 sek exkl moms BOKA HÄR

18 mars: Klippning, demo och eget arbete 2 975 sek exkl moms BOKA HÄR


Tid: 10 – 17.00OMBRE OCH BALAYAGE

Ombre och Balayage hela dagen. Inspireras av kunniga kursledare och testa själv på docka. Vi arbetar med olika verktyg, kreativa tekniker och spännande färgval för att skapa inspirerande resultat som du direkt kan ta med dig hem till salongen. Kursen innehåller demo på modell samt eget arbete på docka. Vi arbetar oberoende av färgleverantör


Datum Göteborg: 7 april 2018 OBS! ÄNDRING AV LOKAL: Burgårdens Gymnasium, Skånegatan 20 (entrén mitt emot Mc Donalds. Vid frågor ring 070-6693664.

Tid:10-17.00

Plats: Academy of Hair – Victor Noblesse/Södra Larmgatan 6, Göteborg

Pris: 2 975 sek exkl moms BOKA HÄR


Datum Stockholm: 14 april 2018

Tid: 10.00 -17.00

Plats: Björn Axén Academy, Birger Jarslgatan 124, Stockholm

Pris: 2 975 sek exkl moms BOKA HÄR
KLIPPning LÅNGA HÅR

Många är kunderna i våra salonger som vill ha långt hår. Men hur varierar vi längre frisyrer? Har du fastnat i ett invant mönster hur du tar dig an långa hår – då är det här kursen för dig. Vi fokuserar på hur vi med olika klipptekniker och indelningar kan skapa olika uttryck, looks och frisyrer. Vi arbetar med användbara och salongsanpassade frisyrer. Smarta och användbara tips och tekniker som inte bara ger kunden exakt det hon önskar, utan även ger dig som frisör chans att utmana dig själv. Kursen innehåller demo på modeller samt eget arbete på dockhuvud.


Datum: 21 april 2018

Tid:

Pris: 2 975 kr exkl moms BOKA HÄR
FRÅGOR OCH ANMÄLAN

För frågor och anmälan kontakta oss på academy@bjornaxen.se  Boka din kurs på telefon 08-545 27 350 .  Du kan också boka kurserna i vår webbshop.

 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

 

ÖVRIG INFORMATION

För dig som går en kurs hos oss på Björn Axén Academy erhåller du 30 % rabatt på alla produkter från Björn Axén och Björn Axén Tools vid ditt kurstillfälle.