klipp- och färgkurser

I de allra flesta salonger är det klippningar och färgningar som fyller det mesta av tiden. Alla kurser innehållande klippning och/eller färg vänder sig till dig som är frisörelev eller utbildad frisör. Vi arbetar oberoende av färgleverantör.

Alla demos görs på modeller och allt eget arbete görs på dockhuvuden för full kreativ frihet. Dockhuvudet blir självklart ditt efter kursens slut.

Ta med din egen sax till kursen. Gäller alla klippkurser.

2018:

FÄRGning OCH KLIPPning GRUND

Känner du dig ibland osäker på indelningar och vinklar? Använder du alltid den bästa tekniken för önskat resultat? I den här kursen går vi igenom baskunskaperna i klippning och färgning. Vi tittar på de olika klippsätten och lär ut grundläggande appliceringstekniker som tar dig till perfekta resultat. Tunna slingor nära botten, blockfärgningar och grundläggande balayageteknik är några av de discipliner som kursen innehåller. Salongsnära och efterfrågade frisyrer i olika längder och färger med hög vill-ha-känsla.


Välj att gå två dagar eller bara en dag. Båda kursdagarna innehåller demo på modell samt eget arbete på docka. För dig som är utbildad frisör.


Datum Stockholm: 13 – 14 oktober

Klipp och färg, demo och eget arbete: 5 295 sek exkl moms BOKA HÄR

Färgning, demo och eget arbete 2 975 sek exkl moms BOKA HÄR

Klippning, demo och eget arbete 2 975 sek exkl moms BOKA HÄR

Adress: Björn Axén Academy, Birger Jarlsgatan 124


KLIPPNING GRUND

Datum Göteborg: 20 okt 2018 BOKA HÄR

Klippning, demo och eget arbete 2 975 kr exkl moms

Adress: Burgårdens gymnasium, Skånegatan 20BALAYAGE

Balayage och frihandstekniker hela dagen. Inspireras av kunniga kursledare och testa själv på docka. Vi arbetar med olika verktyg, kreativa tekniker och spännande färgval. Kursen innehåller demo på modell samt eget arbete på docka. För dig som är utbildad frisör.


Datum Stockholm: 10 nov 2018 BOKA HÄR

Adress: Björn Axén Academy, Birger Jarlsgatan 124


Datum Göteborg: 17 nov 2018 BOKA HÄR

Adress: Burgårdens Gymnasium, Skånegatan 20


Tid: 10.00 – 17.00

Pris: 2 975 kr exkl momsBarber

Klassiska herrklippningar med precision. Tidlösa frisyrer, finish och skinfades visas under dagen. Inspireras av kunniga kursledare och testa själv teknikerna under eftermiddagens arbete på modell. För dig som är utbildad frisör.


Datum Stockholm: 7 okt 2018 BOKA HÄR

Adress: Björn Axén Academy, Birger Jarslgatan 124


Datum Göteborg: 18 nov 2018 BOKA HÄR

Adress: Burgårdens gymnasium, Skånegatan 20


Tid: 10.00 – 17.00

Pris: 2 975 kr exkl moms
FRÅGOR OCH ANMÄLAN

För frågor och anmälan kontakta oss på academy@bjornaxen.se  Boka din kurs på telefon 08-545 27 350 .  Du kan också boka kurserna i vår webbshop.

 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

 

ÖVRIG INFORMATION

För dig som går en kurs hos oss på Björn Axén Academy erhåller du 30 % rabatt på alla produkter från Björn Axén och Björn Axén Tools vid ditt kurstillfälle.