Uppsättning- och stylingkurser

Vi älskar uppsättningar och stylingar. Björn Axén har en mångårig tradition av att arbeta med uppsättningar och har där igenom arbetat fram tekniker som gör oss unika. Alla våra uppsättningskurser baseras på dessa tekniker. Våra uppsättning- och stylingkurser passar även makeup artister och stylister som arbetar med hår.

2018:


UPPSÄTTNING GRUND

Lär dig baskunskaperna i Björn Axéns uppsättningstekniker! Allt du behöver för att själv kunna arbeta vidare med uppsättningar på egen hand. Vi lär ut hur man förbehandlar hår inför uppsättningar, nålteknik, produktlära samt grundläggande uppsättningar som t ex enkel svinrygg och nackknut. Addera kursledarnas egna kreativitet så har du dagens kurs.


Datum: 24 mars 2018

Tid: 10.00 – 17.00

Pris: 2 975 kr BOKA HÄRUPPSÄTTNINGSVECKA

En unik kursvecka med endast uppsättningar! Vi börjar med grunderna, förbehandling av hår, nålteknik och produktlära, sedan arbetar vi vidare. Lockiga, lösa uppsättningar, fästtekniker, uppsättningar på kortare hår är bara några av ämnena som behandlas. Både kommersiella och efterfrågade uppsättningar samt mer konstnärliga kreationer visas under veckan. Alla dagar innehåller både demo på modeller samt eget arbete.


Kursen innehåller bland annat:

Grunderna i Björn Axén uppsättningstekniker

Produktinformation, nållära, volymbehandling, verktygsinformation

Grundläggande tekniker såsom svinrygg, nackknut och tofsfästen

Mjuka, lösa och lockiga uppsättningar

Renkammade och släta uppsättningar

Fästtekniker

Uppsättningstekniker på kortare hårlängder

(Med reservation för ändringar)


Datum: 24-28 mars 2018

Tid: 10.00 – 17.00

Pris: 12 950 kr exkl moms BOKA HÄR
UPPSÄTTNING BRUD

Vår och sommar brukar vara tid för bröllop! Vi guidar dig genom uppbyggnad av frisyrer, hållbarhet, fästen av slöja och hårsmycken samt inspirerar med fantastiska hår för brudar. Demo på modeller och eget arbete på dockhuvud – det är dagens kurs.


Datum: 7 april 2018

Tid: 10.00 – 17.00

Pris: 2 975 kr exkl moms BOKA HÄRUPPSÄTTNING FLÄTOR

Flätorna fortsätter att vara en självklarhet såväl i vardagen som på catwalken.Flätor kan hjälpa till att skapa rätt look på många olika sätt. De kan tajta till där håret känns för stort, skapa en perfekt rörelse eller ordning i texturen. Möjligheterna är oändliga och vi hjälper dig att få igång din kreativitet och teknik. Kursen innehåller både demo på modeller och eget arbete på dockhuvud


Datum:

Tid: 10.00 -17.00

Pris: 2 975 kr exkl momsQUICK FIX

En av våra mest populära kurser genom åren! Vi ger dig användbara tekniker i uppsättning och styling, snabba lösningar och smarta genvägar till önskat resultat. Alla frisyrer som visas under dagen tar max 30 minuter att göra från start till färdigt resultat. Du får både inspireras av en demo samt jobba själv på docka under handledning. Användbara, trendiga och snabba stylingar och uppsättningar som du direkt kan applicera på dina kunder i salongen – det är dagens kurs.


Datum Stockholm: 15 april 2018

Tid: 10.00 – 17.00

Plats: Björn Axén Academy, Stockholm

Pris: 2 975 kr exkl moms BOKA HÄR


Datum Göteborg: 8 april 2018 OBS! ÄNDRING AV LOKAL: Burgårdens Gymnasium, Skånegatan 20 (entrén mitt emot Mc Donalds. Vid frågor ring 070-6693664.

Tid: 10.00 – 17.00

Plats: Academy of Hair – Victor Noblesse/Södra Larmgatan 6, Göteborg

Pris: 2 975 kr exkl moms BOKA HÄRSTYLINGVECKA FÖR MAKEUP ARTISTER

Välkomna till en skräddarsydd hårvecka för makeupartister. Lär dig grunderna i hårstyling och inspireras av erfarna hårstylister. Vi går igenom produktlära, hårkunskap, styling och uppsättning. En perfekt start för dig som vill

kombinera yrket makeupartist med hårstyling.


Datum: 11-15 juni 2018

Tid: 09.00 – 16.00

Pris: 12 950 kr exkl moms BOKA HÄRFRÅGOR OCH ANMÄLAN

För frågor och anmälan kontakta oss på academy@bjornaxen.se. Boka din kurs på telefon 08-545 27 350 . Du kan också boka kurser i vår webbshop.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.


ÖVRIG INFORMATION

För dig som går en kurs hos oss på Björn Axén Academy erhåller du 30 % rabatt på alla produkter från Björn Axén och Björn Axén Tools vid ditt kurstillfälle.