Uppsättning- och stylingkurser

Vi älskar uppsättningar och stylingar. Björn Axén har en mångårig tradition av att arbeta med uppsättningar och har där igenom arbetat fram tekniker som gör oss unika. Alla våra uppsättningskurser baseras på dessa tekniker. Det som genomsyrar alla våra uppsättnings- och stylingkurser är känslan för form, harmoni och hantverk. 

Vi gör alla våra demos på modeller, och i de fall som eget arbete ingår i kursen så förs detta på dockhuvud för full frihet och kreativitet. 

Plats: Björn Axén Academy, Birger Jarlsgatan 124, Stockholm

2017:

QUICK FIX

Upplever du ibland att det tar för lång tid att göra en effektfull uppsättning eller hållbar styling? Är det svårt att få rätt resultat på kort tid? Då är det här kursen för dig! Vi ger dig användbara tekniker i uppsättning och styling, snabba lösningar och smarta genvägar till önskat resultat. Alla frisyrer som visas under dagen tar max 30 minuter att göra från start till färdigt resultat. I den här kursen har du möjlighet att välja att gå hela dagen eller endast delta under förmiddagens demo.

Datum: 11 nov 2017
Demo: 10.00 – 13.00 1 395 sek exkl moms BOKA HÄR
Demo och eget arbete: 10.00-17.00, 2 795 sek exkl moms BOKA HÄRUPPSÄTTNINGSVECKA

En unik kursvecka med endast uppsättningar! Täck in bredden av ämnet under fem hela dagar. Vi börjar med grunderna, förbehandling av hår, nålteknik och produktlära, sedan går vi raskt vidare. Lockiga, lösa uppsättningar, fästtekniker, uppsättningar på kortare hår är bara några av ämnena som behandlas. Både kommersiella och efterfrågade uppsättningar samt mer konstnärliga kreationer visas under veckan.


Kursen innehåller bland annat:

Grunderna i Björn Axén uppsättningstekniker

Produktinformation, nållära, volymbehandling, verktygsinformation

Grundläggande tekniker såsom svinrygg, nackknut och tofsfästen

Mjuka, lösa och lockiga uppsättningar

Renkammade och släta uppsättningar

Fästtekniker Uppsättningstekniker på kortare hårlängder

Presentation av Björn Axén kollektion för hösten 2017

(Med reservation för ändringar)Datum: 23 – 27 okt 2017

Tid: 10.00 – 17.00

Demo och eget arbete: 12 950 sek exkl moms BOKA HÄRGRUND

Lär dig baskunskaperna i Björn Axéns uppsättningstekniker! Allt du behöver för att själv kunna arbeta vidare med uppsättningar på egen hand. Vi lär ut hur man förbehandlar hår inför uppsättningar, nålteknik, produktlära samt grundläggande uppsättningar som t ex enkel svinrygg och nackknut. Addera kursledarnas egna kreativitet så har du dagens kurs.


Datum: 23 okt 2017

Tid: 10.00 – 17.00

Demo och eget arbete: 2 795 sek exkl moms BOKA HÄRUPPSÄTTNING MED PETER HÄGELSTAM

Följ med på en kreativ eftermiddag tillsammans med Peter Hägelstam. Nära och personligt tillsammans med Peter och hans fantastiska hårskapelser. Inspireras, njut och ta del av en enorm kreativitet och ett unikt hantverkskunnande. Varmt välkommen till detta speciella tillfälle. Peter är Creative Director och delägare av Björn Axén. Han jobbar aktivt i salongen, inspirerar och tränar sina medarbetare och elever samt arbetar med visningar och kurser i Sverige och utomlands. En dag med Peter bjuder alltid på något extra, missa inte detta tillfälle!


Datum: 28 okt 2017

Tid: 15.00 – 18.00

Endast demo: 1 495 sek exkl moms BOKA HÄRFRÅGOR OCH ANMÄLAN

För frågor och anmälan kontakta oss på academy@bjornaxen.se.  Boka din kurs på telefon 08-545 27 350 . Du kan också boka kurser i vår webbshop.

 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

 


ÖVRIG INFORMATION

För dig som går en kurs hos oss på Björn Axén Academy erhåller du 30 % rabatt på alla produkter från Björn Axén och Björn Axén Tools vid ditt kurstillfälle.