makeupkurser

2018:

MAKEUPSTYLIST-UTBILDNING

För dig som vill utbilda dig i beautymakeup men inte vill gå en hel makeup artist-utbildning. Kanske är du frisör, nagelteknolog, hudterapeut eller bara väldigt makeupintresserad?


Här lär du dig alla grunder för en bra foundation, perfekta bryn, contouring och highlighting, skuggteknik, lösfransar och både fest och bröllopsmakeup. Perfekt för dig som vill jobba på salong eller med försäljning av makeup.


Vad är skillnaden mellan en makeup artist och en makeupstylist? En makeup artist är utbildad för att klara både skönhet-, trend-, mode- och olika avantgardemakeuper för all typ av media som foto, film, scen, tidningar och tv. En makeupstylist är däremot enbart inriktad på att lägga makeup för fest och brud och kunna jobba med försäljning i butik, ge rådgivning till kunder och hålla kortare makeupkurser. En makeupstylist ska även kunna lägga olika vardagsmakeuper, festmakeuper med lösfransar och bröllopsmakeuper anpassade efter kundens önskemål och etnicitet.


Diplom utfärdas efter avklarad utbildning. Inga förkunskaper krävs.


Datum: 17 – 28 sept 2018 (måndag – fredag) BOKA HÄR

Adress: Björn Axén Academy, Birger Jarlsgatan 124, Stockholm

Tid: 09.00 – 15.00

Pris: 15 996 kr exkl moms (produktpaket med smink och penslar till ett värde av 6 000 sek ingår)


MER MAKEUP

Vi har fler utbildningar för dig som redan arbetar en del med makeup, exempelvis: Brudmakeup, Fotomakeup och Trendmakeup. Självklart kan du även utbilda dig till makeup artist hos oss.

Läs mer om våra makeuputbildningar här