makeupstylist-utbildning

För dig som vill utbilda dig i beauty makeup men inte vill gå en hel makeup artist-utbildning. Kanske är du frisör, nagelteknolog, hudterapeut eller bara väldigt makeupintresserad?Här lär du dig alla grunder för en bra foundation, perfekta bryn, contour och highlighting, skuggteknik, lösfransar och både fest och bröllopsmakeup. Perfekt för dig som vill jobba på salong eller med försäljning av makeup. Du behöver inga förkunskaper.


Vad är skillnaden mellan en makeup artist och en makeupstylist? En makeup artist är utbildad för att klara både skönhet- trend-, mode- och olika avantgardemakeuper för all typ av media som foto, film, scen, tidningar och tv. En makeupstylist är däremot enbart inriktad på att lägga makeup för fest och brud och kunna jobba med försäljning i butik, ge rådgivning till kunder och hålla kortare makeupkurser. En makeupstylist ska även kunna lägga olika vardagsmakeuper, festmakeuper med lösfransar och bröllopsmakeuper anpassade efter kundens önskemål och etnicitet.Plats: Björn Axén Academy, Birger Jarlsgatan 124, Stockholm
Datum: 5-16 mars 2018

Kursavgift: 19 995 kr inklusive moms, anmälningsavgift och ett produktpaket med smink och penslar till ett värde av ca 6 000 kr.

Under utbildning har ni rabatt hos flera av våra samarbetspartners. Diplom utfärdas efter avklarad utbildning.


Här kan du boka din kurs direkt på webben