UPpsättning vecka

FEM HELA DAGAR MED ENBART UPPSÄTTNING

Varför inte ägna sig åt härliga uppsättningar under en hel veckas tid? Vi presenterar en kurs på fem heldagar för dig som verkligen vill lära dig allt om håruppsättningar! Här täcker vi in hela bredden av uppsättningsämnet.

Grundläggande tekniker, avancerade former, olika strukturer och fantastiska skapelser. Veckan för dig som vill bli grym på håruppsättningar – en gång för alla. Under dessa dagar går vi snabbt igenom innehållet i Uppsättning Del 1 och lägger sedan fokus på innehållet i Uppsättning Del 2 och Del 3. Under denna kurs får du träffa flera av Björn Axéns kunniga stylister som inspirerar, demonstrerar och guidar dig själv när du övar teknikerna på docka.

Kursen passar dig som har lite förkunskaper inom ämnet, men som ändå vill repetera grunderna från början igen. Perfekt för dig som har lärt dig uppsättningar under din utbildning men inte sedan vågat arbeta vidare med detta. Efter denna vecka lovar vi att du har gott om kunskap för att arbeta vidare med detta fantastiska ämne och hantverk på salongen.


Återkommer under våren 2015

Tid: 10.00 - 17.00
Pris: 13 950 kr exkl moms   
Plats: Björn Axén Academy, Birger Jarlsgatan 124 eller Björn Axén, Birger Jarlsgatan 33, Stockholm.
Du får tydlig information om adress i det bekräftelsebrev då får efter anmälan är gjord.

 

Dockhuvud och alla andra verktyg du behöver lånar du självklart utav oss.


För frågor och anmälan kontakta kursansvarig Petra Lundin på petra.lundin@bjornaxen.se eller  boka din kurs via receptionen på Björn Axén på Birger Jarlsgatan 33 på  08-545 27 368. 

   

Vi reserverar oss för eventuella förändringar.

Under kurstillfället får du 30 % på Björn Axén och Björn Axén Tools produkter.