Kursmaterial

I utbildningskostnaden ingår ett komplett startkit  till ett värde av ca 25 000 kr som du som frisörelev naturligtvis tar med dig ut på din praktik och ut i arbetslivet när utbildningen är avklarad. 

I din kursavgift för frisörutbildningen på Björn Axén Academy ingår kurslitteratur, övningsdockor (3 st), kemiska preparat och de verktyg du behöver under din utbildning.

Ditt startkit innehåller allt du behöver för att kunna praktisera på en salong. Självklart finns flera av våra egna värmeverktyg från Björn Axén Tools med på listan. Inga ytterligare kostnader för material tillkommer utöver din kursavgift.

 

Ur vårt produktsortiment Björn Axén Tools ingår och du får följande värmeverktyg:Flera av våra fina borstar i serien Maple Wood Brushes finns också med i startkitet.

Tillsammans dokumenterar vi ditt skolår i bild och text i en portfolio vilken du kan använda som ett stöd när du ska söka arbete. Vi fyller den med bilder från olika temadagar, kursintyg, provresultat och annat som visar din utveckling som frisörelev.