Kursmaterial

I utbildningskostnaden ingår ett komplett startkit som du som frisörelev naturligtvis tar med dig ut på din praktik och ut i arbetslivet när utbildningen är avklarad. 

I din kursavgift för frisörutbildningen på Björn Axén Academy ingår kurslitteratur, övningsdockor (3 st), kemiska preparat och de verktyg du behöver under din utbildning. Ditt startkit innehåller allt du behöver för att kunna praktisera på en salong efter ditt första år på skolan. Självklart finns flera av våra egna värmeverktyg från Björn Axén Tools med på listan! Inga ytterligare kostnader för material tillkommer utöver din kursavgift.

 

Ur vårt produktsortiment Björn Axén Tools ingår och du får följande värmeverktyg:Flera av våra fina borstar i serien Maple Wood Brushes finns också med i startkitet.

Tillsammans dokumenterar vi ditt skolår i bild och text i en portfolio vilken du kan använda som ett stöd i ditt arbete att med att söka praktiksalong. Vi fyller den med bilder från olika temadagar, kursintyg, provresultat och annat som visar din utveckling som frisörelev.