bröllopshår

Kring bröllop och bröllopshår ser vi en tydlig utveckling mot att vilja experimentera och göra bröllopet mer individuellt. Man speglar den egna personligheten och detta ger, inte bara brudparet själva, utan också gästerna ett minne för livet. Allt detta speglas i klädval, hårstyling och makeup.


En stark trend för bröllopshår är att anta en mer avslappnad attityd, utsläppt som uppsatt. Samtidigt ser vi en förkärlek för att återuppliva gamla klassiska tekniker, nu i ny tappning. Något som känns roligt är att det experimenteras friskt med olika typer av utsmyckningar i håret, allt från levande blommor till smycken och broscher.


Vi tolkar bröllop och de trender som råder och som vi ser framåt; Vågor kan göras på ett modernare sätt men med de fina klassiska greppen som grund. En enkel fläta i ett utsläppt hår kan få en ovanlig blomsmyckning och får ett nytt och fräscht utseende. Det finns en fin tradition att ha en blomsterkrona eller krans i håret. Vi vill utveckla den här traditionen och inspirera till nya sätt att smycka håret inför bröllopet.


Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig inför ditt bröllop eller inför en fest? Läs mer här.


Vill du boka en tid för bruduppsättning hos oss? Varmt välkommen att kontakta våra salonger: 08-545 273 50Team

Hår: Peter Hägelstam/Björn Axén

Fotograf: Leonard Gren 

Hårassistent: Elvira Wikegård

Makeup: Åsa Östergren

Florist: Sofie Danielsson Söhr

Stylist: Meghan Scott

Stylistassistent: Solène Lebars

Film: Con Leche

Modeller: Regitze – Le Management, Jessica – Nisch ManagementBrudinspiration 2017/18