Produkten har nu lagts till i din varukorg

torrschampo

Ett bra torrschampo kan du använda för att fräscha upp håret mellan schamponeringar eller för att skapa volym och textur till ett fint, lite platt hår. Torrschampo är enkelt att använda och hjälper dig att spara tid på stressiga morgnar eller när du snabbt behöver styla håret. Att använda torrschampo blir allt vanligare, inte bara som alternativ hårtvätt utan också som stylingprodukt. Det är ett perfekt sätt att få ditt hår att kännas nytvättat och fräscht mellan dina regelbundna tvättar. Det fungerar även bra om du har speciella delar i håret som blir extra snabbt smutsiga (luggen är ett vanligt exempel). Då det räcker att applicera torrschampo på det önskade stället utan att behöva tvätta hela håret.

Torrschampo fungerar också perfekt som stylingprodukt. Det ger håret den där matta looken som annars kan vara svår att åstadkomma. Dessutom ger torrschampo håret ökad volym och stadga.


Här hos Björn Axén har vi tagit fram högkvalitativa torrschampoprodukter som får ditt hår att kännas fräscht under en längre tid. Välj mellan klassiskt torrschampo som Styling Powder eller den lite lättare volymprayen Texture & Volume Dry Spray. Oavsett vad du väljer kan vi lova att våra stylingprodukter ger bästa tänkbara effekt.


Läs mer