Köpvillkor

Betalning

Betalning sker direkt via vår hemsida med Visa, Mastercard, American Express eller Diners.

Du kan också använda Direktbetalning. Vi levererar inte produkter mot postförskott eller faktura.  

 

Leveranser

Observera! Varor i vår webshop säljs och levereras endast inom Sverige. Kurser går bra att boka från hela världen.


Leveranstid

Leveranstid är 4-7 arbetsdagar. Vi levererar produkterna som postpaket och du får därmed full försäkring samt spårbart kollinummer på din leverans. Observera att Postens liggetid är 14 dagar från det att paketet anländer till ditt utlämningsställe.


Uppdaterad design

Under 2017 gör vi vissa designuppdateringar på våra vård- och stylingprodukter. Infasningen av de nya förpackningarna sker löpande och vi kommer under en period ha både den nya och den tidigare designen på lager. Detta betyder att den produkt du får hem eventuellt inte ser ut som på bilden här i webshopen. Innehållet i alla produkter är dock detsamma.


Ej uthämtade paket

Det är upp till kunden att ange en giltig och korrekt leveransadress. Om Björn Axén får tillbaka ett paket som skickats till fel uppgiven adress eller ej hämtats ut är det upp till kunden att betala ny frakt. Björn Axén mailar till kunden på angiven e-postadress när vi får tillbaka paketet och meddelar men avvaktar svar från kunden. Postens liggetid är 14 dagar från det att paketet anländer till ditt utlämningsställe. 

 

Försenad leverans

Om vi inte kan skicka din beställning inom utlovad leveranstid så meddelas du via e-post. Om du inte godkänner ny föreslagen leveranstid så har du rätt att häva köpet utan någon kostnad.

 

Priser

Alla priser på Björn Axéns webshop anges i Svenska kronor. Som standard anges alla priser (förutom där det specifikt sägs annat) inklusive 25 % moms.

 

Fraktkostnad

Vår standardfrakt är 64 kr och det inkluderar spårbart paketnummer och full försäkring på din order om något skulle hända på vägen till ditt utlämningsställe. Du får fraktfritt på din beställning om ordervärdet överstiger 300 kr.  

 

Kvitto/Orderbekräftelse

När du lagt en godkänd beställning så erhåller du ett e-postmeddelande som gäller som orderbekräftelse. Tillsammans med din leverans får du sedan ett papperskvitto. Om du inte fått en orderbekräftelse inom 30 minuter, vänligen kontrollera att din e-post adress stämmer och meddela oss så skickar vi om bekräftelsen.

 

Reklamation/Ångerköp/Avbeställning

Mottagaren är ansvarig för att kontrollera att leveransen och produkterna är oskadda i samband med mottagande av paketet. Vid eventuella problem med paket eller saknade varor så måste ett skriftligt meddelande skickas inom skälig tid. Vid godkänd reklamation/hävning av köp så återbetalar vi summan för din beställning inom 30 dagar.

 

Personuppgifter

Vi behandlar alla personuppgifter som du lämnar i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL 1998:204). Vi garanterar att inga uppgifter om dig säljs eller används till reklamutskick från tredje part, utan endast används av Björn Axén. Din e-postadress används till orderbekräftelsen samt till övrig information om din beställning. Vi förbehåller oss också rätten att i vissa fall göra reklamutskick till den e-postadress du uppger om du inte angett att du inte vill ha dessa. Vill du göra ändring av uppgifterna eller bli borttagen ur registret ber vi dig kontakta vår kundtjänst (Se information under Kontakta oss).

 

Garanti & anvisningar

Garantier på varan lämnas av Björn Axén. Om du känner dig det minsta osäker på garantin eller de anvisningar som medföljer din produkt, kontakta Björn Axén innan användning så vi kan hjälpa dig. Vi kan ej ta ansvar för eventuell överkänslighet mot ingredienser i en produkt, om du är osäker på vad produkten innehåller, kontakta vår kundtjänst innan beställning. Björn Axéns användargarantier förutsätter att produkten handhas på rekommenderat sätt samt att användningsområdet för produkten följer Björn Axéns rekommendationer.

 

Ångerrätt

Vi följer Konsumentverkets rekommendationer för e-handel.

 

Tvist

Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer vid eventuell tvist.