Produkten har nu lagts till i din varukorg

Vårdande hårprodukter

Nyckeln till ett friskt hår är en vital hårbotten. Därför har vi valt ingredienser som stärker och vitaliserar håret, samtidigt som de mjukgör och återfuktar hårbotten. Björn Axéns hårvårdsprodukter är noggrant testade på våra salonger av professionella frisörer för att säkerställa högsta kvalitet och bästa tänkbara effekt. 

Att använda vårdande hårvårdsprodukter är av största värde för ditt hår. De ser till att skydda och stärka såväl hår som hårbotten på en mängd olika sätt. Om håret har blivit skadat eller känns slitet så kan den rätta produkten hjälpa till med att rehabilitera och återbygga håret. Här hittar du bland annat produkter för torrt och frissigt hår, för känslig hårbotten och för tunt/fint hår. Oavsett vilken typ av hår du har så kan du alltid hitta de rätta produkterna hos oss på Björn Axén.


Våra produkter skyddar ditt hår från rot till topp och hjälper dig så att du alltid ska kunna se så bra ut som du önskar. Vår gemensamma erfarenhet av frisörbranschen gör oss till experter på det vi gör och du kan alltid lita på att våra produkter fungerar som de ska.

Läs mer