Produkten har nu lagts till i din varukorg

Locktång/Vågtång

Hos Björn Axén hittar du alltid hårvårdsprodukter av högsta kvalitet och med vår produktserie Björn Axén Tools har vi tillsammans med OBH Nordica skapat professionella värmeverktyg. Detta är produkter för dig som är intresserad av salongsanpassade värmeverktyg som tagits fram efter år av testande. Alla våra verktyg används av våra professionella frisörer och sätts därmed på prov dagligen.

Här hittar du stylingborstar, vågtänger och locktänger för alla typer av hår och frisyrer. Våra locktänger har en titanbeläggning som är extra skonsam mot håret och gör att tången lätt går att frigöra från håret. De har även digitalt inställbar temperatur vilket gör att du kan värma upp håret till precis den temperatur du behöver för att forma den perfekta frisyren.


Med Björn Axén Tools professionella locktänger och vågtänger skapar du allt från små lockar till stora lockar och vågor. Unna dig själv och ditt hår ett värmeverktyg av högsta kvalitet som vårdar och formar ditt hår utan att skapa för mycket slitage.

Läs mer