Produkten har nu lagts till i din varukorg

plattång

Vi på Björn Axén har många års erfarenhet av frisörbranschen. Den kunskap som vi samlat på oss under alla år som vi varit verksamma har vi nu satt till nytta i våra produktlinjer där användarvänlighet och professionalitet är viktiga ledord. Våra professionella plattänger finns i många modeller, alla med samma genomtänkta funktion och snygga design. Vi har plattänger för dig som har tjockt, långt, kort, grovt eller fint hår. Vi har plattänger som är små och smidiga att ha med sig till exempel när du reser och vi har de som är lite större för att klara ett tjockare, längre hår.

Söker du en plattång som med minsta möjliga slitage effektivt gör ditt hår rakt, blankt och följsamt så har du kommit till rätt ställe, här finns något för alla. Om du vill skydda ditt hår så mycket som möjligt rekommenderar vi att du använder dig av ett värmeskydd i kombination med någon av våra plattänger.


Våra plattänger används dagligen av våra professionella frisörer. Det är det perfekta valet för dig som vill ta med dig salongskänslan hem – prova en plattång från Björn Axén Tools.

Läs mer