Uppsättning med knutar

Här visar Sofia att man kan göra en fin uppsättning en vanlig vardag, utan särskilt mycket förberedelser. En snygg tofs i nacken med några roliga detaljer räcker långt!

 


                    


SÅ HÄR GÖR DU:


Börja i ett hår som är fönat i Organic Texturizing Salt Water Spray för att få en bra grund till frisyren. Toupera sedan en sektion i nacken, detta blir fästet för knutarna. Lösgör några slingor framme i luggen och dela sedan upp håret baktill i fyra sektioner. Spraya dessa med Heat Styling Protection för att få till en fin yta på detaljerna. Nu är det dags att börja knyta. Här är det bara din egen fantasi som sätter gränserna! Fäst varje knut med hårnålar och spraya med Heat Styling Protection kontinuerligt för att hålla ordning på småhår.        


Avsluta genom att vira en hårslinga runt det hår som hänger ner för att skapa en tofs. Fäst ordentligt med hårnålar. För att rama in ansiktet stylas de lösa slingorna med Magic Style Brush. Borsta igenom dem med Mapble Wood Finishing Brush for all hair för att få en naturlig känsla och fin lyster på håret.


PRODUKTER & TOOLS:

 

Organic Texturizing Salt Water Spray   

Heat Styling Protection

Maple Wood Finishing Brush

Magic Style Brush       

Hårnålar