lediga jobb hos björn axén

Vi har öppnat vår femte salong och behöver därför stärka vårt team ytterligare. Kanske söker vi just dig? Ansök redan idag!

Frisörtjänst

DIN BAKGRUND

Vi följer branschens standard vilket innebär att alla våra medarbetare ska vara licensierade enligt Frisörernas Yrkesnämnds riktlinjer www.frisörlicens.se och du bör då ha avlagt ett godkänt delprov. Har du detta vill vi gärna att du skickar din ansökan till oss.


Du bör ha minst 4-5 års erfarenhet som färdigutbildad frisör och besitta en god förmåga att kommunicera på svenska, men gärna även goda kunskaper i engelska. Det är meriterande om du har dokumenterad kreativitet såsom en portfolio eller besitter en spetskompetens inom yrket.


Du känner en passion för yrket, och har ett starkt engagemang och givetvis bör du dela du våra värderingar. Hos oss är ödmjukhet ett starkt ledord och att ha ambition med det man gör och alltid göra sitt bästa för att överträffa omgivningens förväntningar. Hos oss är kunden alltid i fokus och service är naturlig del i vårt arbetssätt.


VI ERBJUDER
Vi erbjuder en trygg arbetsplats där du får bra utvecklingsmöjligheter såväl kvalitativt som kreativt, goda möjligheter till en positiv löneutveckling och tydliga karriärvägar.


Våra salonger är en kreativ arbetsplats och under åren har flera av våra medarbetare vunnit priser, något vi är väldigt stolta över. Här kan du läsa mer om de priser som tilldelats våra frisörer.

Kanske är det du som vinner i framtiden?


    

Sofia Geideby, Lina Ressner och Linn Malmlöf är några av våra frisörer som vunnit och nominerats till priser för sitt hantverk.


Ansökan

Skicka din ansökan till:


Kristina Lindman

Björn Axén

Birger Jarlsgatan 124

114 20 Stockholm

kristina.lindman@bjornaxen.se

Tel: 0707-213 813

Kristina Lindman, Customer Relations Manager/HR 


 


ReceptionistTjänster

För tillfället har vi inte några lediga tjänster men du är varmt välkommen med en spontanansökan.


Arbetet som receptionist innebär växelvis hantering av kunder på plats i salongen och i telefonen. Tidvis är belastningen omfattande vilket ställer höga krav på flexibilitet, stresstålighet och effektivitet.


DIN BAKGRUND: Vi söker dig som har ett starkt intresse för mode, gärna inom hår och kläder. Du bör ha en bakgrund inom serviceyrket, minst 5 års erfarenhet, gärna inom hotell eller butik. Meriterande är tidigare erfarenhet av receptionisttjänst eller arbetsuppgifter där du haft en värdinneliknande roll. Vi ser gärna även manliga sökanden.


Dina personliga egenskaper är av stor vikt och vi ser gärna att du är glad, harmonisk, öppen och tycker om att arbeta med människor. Du är mån om att alltid göra ditt bästa för att överträffa omgivningens förväntningar. Stämmer detta in på dig tycker vi att du ska skicka in din ansökan till oss.


Intervjuer sker löpande. Har du frågor kring någon av tjänsterna är du varmt välkommen att ringa Kristina.


Skicka din ansökan till:

Kristina Lindman

Björn Axén

Birger Jarlsgatan 124

114 20 Stockholm

kristina.lindman@bjornaxen.se

Tel: 0707-213 813

Kristina Lindman, Customer Relations Manager/HR 

 


VILL DU ATT DET HÄR SKA VARA DIN NYA ARBETSPLATS?Björn Axén med drygt 100 medarbetare är en hårvårdskoncern med lång historia. Koncernen omfattar förutom salongsverksamheten också ett utbildningsföretag, Björn Axén Academy och moderbolaget som bland annat handhar Björn Axéns egna hårvårdsserier.


VÅR PERSONALFILOSOFI

Kompetenta medarbetare som tillsammans tar ansvar för sin egen och företagets utveckling. Björn Axén eftersträvar individuell kompetensutveckling för alla anställda och förutsätter att varje medarbetare själv har intresse av att utvecklas och tar eget ansvar i utbildningsfrågor inom företagets ramar. 


Vad du kan förvänta dig av oss:

Vi erbjuder alla anställda en trygg och god arbetsmiljö där tydliga regler finns.


Förutom den ständiga utveckling och erfarenhet du får genom alla våra kunder erbjuder vi även interna och externa kurser samt att vi uppmuntrar våra medarbetare att komma med egna förslag på individuell utveckling. Med flera bolag i koncernen har du även möjlighet att variera ditt arbete i den utsträckning du önskar.


Du kan även i stor utsträckning påverka din egen arbetsmiljö och det uppmuntrar vi starkt då vi värdesätter engagerade medarbetare. För dig som vill utvecklas och få mer ansvar erbjuder Björn Axén en tydlig karriärsväg. Vi erbjuder möjligheter att inom våra kategorier Trainee, Junior Hairdresser, Hairdresser, Top Stylist, Senior Top Stylist kunna sätta tydliga mål och jobba sig upp mot nästa steg till en ny titel och kategori .