lediga jobb hos björn axén

Vi behöver stärka vårt team till alla salonger. Ansök idag!

Frisör

DIN BAKGRUND

Vi följer branschens standard vilket innebär att alla våra medarbetare ska vara utbildade och vara licensierade enligt Frisörernas Yrkesnämnds riktlinjer.


Du känner en passion för yrket, och har ett starkt engagemang och givetvis bör du dela du våra värderingar. Hos oss är kunden alltid i fokus och service är naturlig del i vårt arbetssätt.


VI ERBJUDER
Vi erbjuder en trygg arbetsplats där du får bra utvecklingsmöjligheter såväl kvalitativt som kreativt, goda möjligheter till en positiv löneutveckling och tydliga karriärvägar.


SISTA ANSÖKNINGSDAG: Intervjuer sker löpande

Kontaktinformation hittar du längre ner på sidan.


 


Receptionist/Sales & Service Coordinator

Just nu har vi inte någon ledig tjänst men du är varmt välkommen att skicka in en spontanansökan.


Arbetet som Sales & Service Coordinator hos oss innebär växelvis hantering av kunder på plats i salongen och i telefonen. Tidvis är belastningen omfattande vilket ställer höga krav på flexibilitet, stresstålighet och effektivitet.


DIN BAKGRUND:


Dina personliga egenskaper är av stor vikt och vi ser gärna att du är glad, harmonisk, öppen och tycker om att arbeta med människor. Meriterande är tidigare erfarenhet av receptionisttjänst eller arbetsuppgifter där du haft en värdinneliknande roll.


Kontaktinformation hittar du längre ner på sidan.Kontaktinformation:

Skicka din ansökan till:


Märk din ansökan med vilken tjänst du söker och till vilken salong


Söker du en tjänst på vår salong på Norrlandsgatan 7 vänligen kontakta salongschef Nathalie Kvistnathalie.kvist@bjornaxen.se


Söker du en tjänst på vår salong på Birger Jarlsgatan 33 vänligen kontakta salongschef Malin Alwinmalin.alwin@bjornaxen.se


Söker du en tjänst på vår salong på Åhléns City/Stockholm vänligen kontakta salongschef Linn Malmlöflinn.malmlof@bjornaxen.se


Söker du en tjänst på vår salong på Roslagstull vänligen kontakta salongschef Lucia Fylkinglucia.fylking@bjornaxen.se


Söker du en tjänst på vår salong på Åhléns Nordstan/Göteborg vänligen kontakta salongschef Hanna Thidholmhanna.thidholm@bjornaxen.se


Söker du en Receptionist/Sales & Service Coordinator-tjänst på någon av våra salonger, vänligen kontakta Lisa Sjöberg på lisa.sjoberg@bjornaxen.se


Björn Axén

Birger Jarlsgatan 124

114 20 Stockholm

08-545 27 350


 


VILL DU ATT DET HÄR SKA VARA DIN NYA ARBETSPLATS?Björn Axén med drygt 100 medarbetare är en hårvårdskoncern med lång historia. Koncernen omfattar förutom salongsverksamheten också ett utbildningsföretag, Björn Axén Academy och moderbolaget som bland annat handhar Björn Axéns egna hårvårdsserier.


VÅR PERSONALFILOSOFI

Kompetenta medarbetare som tillsammans tar ansvar för sin egen och företagets utveckling. Björn Axén eftersträvar individuell kompetensutveckling för alla anställda och förutsätter att varje medarbetare själv har intresse av att utvecklas och tar eget ansvar i utbildningsfrågor inom företagets ramar. 


Vad du kan förvänta dig av oss:

Vi erbjuder alla anställda en trygg och god arbetsmiljö där tydliga regler finns.


Förutom den ständiga utveckling och erfarenhet du får genom alla våra kunder erbjuder vi även interna och externa kurser samt att vi uppmuntrar våra medarbetare att komma med egna förslag på individuell utveckling. Med flera bolag i koncernen har du även möjlighet att variera ditt arbete i den utsträckning du önskar.


Du kan även i stor utsträckning påverka din egen arbetsmiljö och det uppmuntrar vi starkt då vi värdesätter engagerade medarbetare. För dig som vill utvecklas och få mer ansvar erbjuder Björn Axén en tydlig karriärsväg. Vi erbjuder möjligheter att inom våra kategorier Trainee, Junior Hairdresser, Hairdresser, Top Stylist, Senior Top Stylist kunna sätta tydliga mål och jobba sig upp mot nästa steg till en ny titel och kategori . 


Det är viktigt att du delar våra värderingar, här kan du läsa mer om vad vi står för.