KUrsavgift/finansiering MAKEUP-UTBILDNInGAR

Här hittar du information om makeup-utbildningarnas kursavgifter och hur du kan finansiera din utbildning via Nordea, Hamngatan, Stockholm. 

KURSAVGIFTEr

MAKEUP ARTIST-UTBILDNING
10 veckors utbildning, 300 timmar
Pris: 72 500 kr inkl moms

I priset ingår utbildningsmaterial till ett värde av ca 30 000 kr (makeup-produkter, portfoliobilder, bok, väska m m).MAKEUP-UTBILDNING -  BASIC
6 veckors utbildning, 120 timmar Pris: 39 600 kr inkl moms
  I priset ingår utbildningsmaterial till ett värde av 15 000 kr.


MAKEUPSTYLIST-UTBILDNING
Pris: 19 995 kr inklusive moms
2 veckors utbildning, 80 timmar
I priset ingår ett produktpaket med smink och penslar till ett värde av 6 000 kr.

BRUDMAKEUP-UTBILDNING 
2 dagars utbildning Pris: 5 950 kr exkl moms
Förkunskaper krävs.


MAKEUP FÖR FRISÖRER
2 dagars utbildning Pris: 5 950 kr exkl moms
Förkunskaper krävs.Finansiering via Nordea


Vi har därför etablerat ett finansieringssamarbete med Nordea på Hamngatan i Stockholm där du ges möjlighet att låna pengar till utbildningsavgiften för de längre makeup-utbildningarna via Nordea. Du kan som mest låna till kursavgiften minus din anmälningsavgift. Nordea förbehåller sig rätten att göra sedvanlig kreditprövning med fri prövningsrätt på varje enskild låneansökan. Detta kan ibland innebära att banken kan kräva kompletterande säkerhet, alternativt medlåntagare. Om du saknar, alternativt har en låg inkomst, så behövs alltid en medlåntagare. Du söker lånet genom att besöka Nordea på Hamngatan 12 i Stockholm för påskrift av lånehandlingar.  

Om du redan är kund i Nordea har du möjlighet att ansöka om lån på ditt lokala Nordea-kontor. Men du måste vara noga med att informera om att ansökan ska skickas till Nordeas kontor på Hamngatan 12 i Stockholm.


Om du är intresserad av Nordeas utbildningslån och vill veta mer om villkor och kostnader, var vänlig och kontakta Nordea direkt genom att skicka e-post till stockholm.4395@nordea.se . Ange Björn Axén Academy-lån samt skriv ditt namn, personnummer och telefonnummer i e-posten, så hör Nordea av sig till dig. Som elev får du räntesatsen som motsvarar förmånslån.


Här kan du se gällande räntevillkor.