samarbeteN

Vi vill att alla våra elever ska vara uppdaterade på det senaste inom makeup- och modebranschen. Därför arbetar vi aktivt med att knyta samarbetsavtal med de bästa företagen i branschen.

Ansök Nu - Klicka Här


PÜR COSMETICS

Vi samarbetar med Pür Cosmetics i våra makeup-utbildningar och som elev får du tillgång till hela deras sortiment av produkter. Du får även 25 % rabatt på deras produkter under din utbildning. Du får också ett urval av deras produkter i ditt makeupkit.
Läs mer om Pür Cosmetics.

M.A.C.
Vi har också ett nära samarbete med M.A.C. och du får tillgång till deras produkter under hela utbildningen. Som elev hos oss får du också ett urval av deras produkter i ditt makeupkit plus ett rabattkort hos M.A.C. som ger dig 20 % rabatt under hela din utbildning. 
Läs mer om M.A.C.
 
ANASTASIA 
Vi samarbetar med Anastasia och du får tillgång till deras produkter under hela utbildningen. Dessutom får du som elev ett urval av deras produkter i ditt makeupkit plus ett rabattkort som ger 20 % rabatt under hela din utbildning. 
Läs mer om Anastasia.

LUMENE
Vi samarbetar också med Lumene och på de längre utbildningarna du får tillgång till deras produkter under hela utbildningen. 

MANIKYR

Manikyr görs i samarbete med välkända nagelstylisten Frida Selkirk.  Frida började arbeta med naglar redan 1991 och har byggt sin verksamhet sedan dess. Nagelutbildningen kompletterades med kurser inom hår, makeup, fransar och bryn. Naglar har dock alltid varit hjärtat av verksamheten. Kundlistan är lång och gedigen med internationella namn som Serena Williams, Mariah Carey, Robin Wright Penn och Paul McCartney.

Läs mer om Frida.BIOLINE HUDVÅRD
Du får tillgång till hudvårdsprodukter från Bioline under hela sin utbildning.
Läs mer om Bioline.

NYX Professional Makeup

NYX Professional Makeup älskas av passionerade beauty junkies världen över för sitt enormt breda utbud av fägglada, trendiga och prisvärda produkter. Märket grundades 1999 i soliga Los Angeles av den unga passionerade entreprenören Toni Ko. NYX Professional Makeup står för innovation, kreativitet, mångfald och gemenskap. Som elev får du ett fantastiskt urval av deras produkter i ditt makeupkit.


Swede Lashes

Sweedlashes och deras grundare Gabbi, kommer till oss och lär ut den bästa tekniken för att applicera fransar. Du får också 3 olika fransar och lim från Sweedlashes i ditt egna makeupkit.
Maréna Beauté

Sveriges första sminkmärke anpassat efter – och riktat till personer med mörkare hy. Du får tillgång till hela deras sortiment på skolan, 25% rabatt på deras produkter under din utbildning plus ett flertal produkter i ditt makeupkit.


Rapide browbar/Rapide Cosmetics

Under din utbildning hos oss kommer brynexperten Tilda Nordh och utbildar och håller workshop i ögonbryn. Hon står bakom Rapide Browbars och produktserien Rapide Cosmetics som du får 25% på under hela din utbildning, och du får även ett stort utbud av deras produkter till ditt egna makeupkit.FÖRELÄSNING OCH DEMO - LINDA HALLBERG
Under din utbildning hos oss kommer fantastiska Linda Hallberg, som driver Skandinaviens största skönhetsblogg och har fått flera bloggutmärkelser, till oss och föreläser och demar. 


GÄSTLÄRARE
Åsa Östergren, makeup artist och skribent.
Åsa Karlstén, makeup artist och konstnär.

STOCKHOLMSGRUPPEN
Vi samarbetar även med Stockholmsgruppen. Eleverna kan boka modeller till sina slutbilder.
Vi gör även ett besök på agenturen för att se hur man jobbar som frilansande makeup artist med portfolio mot modellagenturer. 
Läs mer om Stockholmsgruppen.

BJÖRN AXÉN ACADEMY FRISÖRUTBILDNING
Som elev på de längre makeup-utbildningarna samarbetar du med elever från vår frisörutbildning i olika event, visningar och vid fotograferingar. Läs mer om vår frisörutbildning.


Stockholm fashion week 2017

Under fashion week 2017 var våra elever med och gjorde hår och makeup på Jennifer Bloms mycket uppskattade visning.


 


STOCKHOLM BEAUTY WEEK 2017

Skolans frisör- och makeupelever gjorde hår och makeup till den bejublade avslutningsvisningen på Stockholm Beauty Week. Till sin hjälp hade de Peter Hägelstam, Sofia Geideby (hår) och Diana Tillström (makeup). Florist var Sofie Danielsson, klänningarna gjordes av Jennifer Blom och fotograf var Leonard Gren.


LET's Dance 2017
Våra elever är med och assisterar i 2017 års upplaga av Let's Dance. 

GRAMMISGALAN
Våra elever finns med på Grammisgalan och gör makeupen på  både artister, pristagare och statister. Spännande!

IDOL 2016
Våra elever har under säsongen varit med och assisterat på Idol!

REKLAMUPPDRAG/MUSIKVIDEOR
Eleverna assistera makeup artisten Soley Astudottir och Diana Tillström på många av deras häftiga uppdrag inom musik- och modevärlden. 

OLIKA EVENT MED VÅRA SAMARBETSPARTNER
Eleverna assistera på olika spännande event tillsammans med våra samarbetspartners, bl a Lumene, Anastasia Beverlyhills. Eleverna har också varit med på Daisy Beauty Awards och gjort smink och hår på konferencier och nominerade på galan.