vår värdegrund

Våra kärnvärden

ÖDMJUKHET

Vi lyssnar alltid på kunden och ser alltid individen. Utifrån kundens behov och förutsättningar ger vi råd och vägleder. Vi drivs av att se, beröra och tillfredsställa kundens önskningar och behov.

 

KUNSKAP

Vi drar nytta av vår mångåriga erfarenhet och vårt gemensamma konto av kunskap inom alla våra affärsområden. Vi utforskar nya sätt att uttrycka, forma och vårda hår och skönhet utifrån samtida idéer och strömningar och arbetar med stor nyfikenhet på morgondagen.    

 

AMBITION

Vår ständiga ambition är att tillfredsställa kunden och leverera över kundens förväntningar. Vi har krav på högsta kvalitet. Det är en drivkraft för oss att ständigt utvecklas och att bli ännu lite bättre.

     

 

 

 Björn Axén      

Vår affärsidé och mission:

 VÅR VISION

"Björn Axén leder utvecklingen inom hårvård"

 

VÅR AFFÄRSIDÉ

Inom hårvård utvecklar och säljer Björn Axén varor och tjänster i världsklass för den medvetna kunden.

 

VÅR MISSION

Vi överträffar förväntningar.

 

 

Vår företagsfilosofi  

På Björn Axén ska vi inte bara kunna erbjuda de bästa tjänsterna och de bästa produkterna utan även den bästa servicen. Det är kunden som utgör grunden för vårt företagande.  

 

Att vara ödmjuk, serviceorienterad och att ta vara på det individuella hos varje kund är en självklarhet för oss. När kunden lämnar någon av våra frisörsalonger ska vi ha gjort vårt yttersta på alla plan, oavsett om det gäller en behandling, någon av våra utbildningar eller med en nyinköpt produkt i handen.

Björn Axén

 

 

 

Vår personalfilosofi

Kompetenta medarbetare som tillsammans tar ansvar för sin egen och företagets utveckling. Björn Axén eftersträvar individuell kompetensutveckling för alla anställda och förutsätter att varje medarbetare själv har intresse av att utvecklas och tar eget ansvar i utbildningsfrågor inom företagets ramar. Vi värdesätter ödmjuhet, kompetens och ambition. Vi gillar olika och mångfald berikar vårt företag.