Lös håruppsättning

En uppsättning behöver inte vara strikt, blank och stram. Den kan vara fri, kreativ och opretentiös. Här visar vi hur du gör en uppsättning där det finns utrymme för kreativitet och lekfullhet.

SÅ HÄR GÖR DU:
Föna in Creative Styling Cream i håret.

Dela håret i en snedbena och sedan från öra till öra. Fäst undan det främre håret. Sektionera undan det övre håret baktill och börja arbeta i underhåret.

Samla det undre håret och använd en pinnkam för att toupera undertill, detta för att skapa fästyta för resten av frisyren. Fäst sedan detta hår till en tofs lågt i nacken med hjälp av en gummisnodd med krokar i vardera ände.

Spraya rikligt med Texture & Volume Dry Spray i den övre delen av håret bak. Samla ihop håret och tvinna det i handen. Tryck lätt uppåt och snurra sedan tvinningen runt tofsfästet, göm undan toppen och fäst in i tofsen.

Tofsen behandlas på liknande sätt med Texture & Volume Dry Spray och samlas sedan försiktigt ihop i ena handen och sedan böjs håret upp och in under tofsfästet, låt topparna hänga utanför. Fäst med hårnålar. Böj sedan till de lösa topparna med Straight & Curl Nano Pro för att få en fin look på dem.

Ta ut två delar på den sida fram som har mest hår i indelningen. Spraya Texture & Volume Dry Spray och tvinna delarna inåt eller utåt och fäst sedan i knuten bak med hjälp av hårnålar. Tvinna sedan den sektion som är kvar och fäst i knuten. Avsluta med Texture & Volume Dry Spray samt dra i tvinningarna för att få en mer levande textur och en stökigare, skönare look.

PRODUKTER & TOOLS

AC Hair Dryer 2000W
Creative Styling Cream
Texture & Volume Dry Spray
Straight & Curl Nano Pro