17/2 Uppsättning och styling, one-to-one coaching

1 575,00 kr ex. moms

FULLBOKAD

Datum: 7 februari 2020 
Tid: 13.00 – 17.00
Plats: Björn Axén, Birger Jarlsgatan 33, Stockholm
Kursledare: Peter Hägelstam
Pris ink moms: 1 969 kr 

Läs mer
  • Meriterade kursledare
  • Erfarenhet sen 1963
  • Hög kundnöjdhet

Coachning på individnivå i uppsättning och styling, detta är ett skräddarsytt upplägg där du som deltagare bestämmer vad du ska öva på. Behöver du djupdyka i hållbarhet i föning, uppbyggnad av uppsättningar eller är det svårt med renkamning? Kanske vill du öva på perfekta 30-tals vågor eller kanske bättra på kunskaperna i klassisk volymföning.

Peter Hägelstam är en mästare och ingen behärskar hår som han! Här är ett fantastiskt tillfälle att få ta del av Peters excellenta tekniker och bli coachad av denna ödmjuka frisör.

Fokus på:
Dina svårigheter 
Det du vill utvecklas i eller förbättra

Information
Du packar med dina borstar, kam och värmeverktyg. Dockhuvud lånar du av oss.. OBS! Meddela vid anmälan vilken längd på docka du önskar låna samt vad du vill öva på/vilka svårigheter du har. 
Kursen innehåller ingen demo.

Övrigt:
Under ditt kurstillfälle hos oss har du 30% på alla produkter från Björn Axén och Björn Axén Tools. 
Behöver du boende? Vi har ett samarbete på Best Western TIME Hotell, uppge kod ”Björn Axén” så erhåller du rabatt.
www.timehotel.se

Avbokning: Du har rätt att avboka utbildningen utan kostnad fram till 10 dagar innan utbildningsstart. För avbokning senare än 10 dagar innan utbildningsstart debiteras hela priset. Läs mer här.

Har du frågor? 
Maila oss på kundservice@bjornaxen.se eller ring 08 – 545 27 350

Vi reserverar oss för eventuella förändringar.

Varför Björn Axén Academy?
Vi har ett gediget hantverkskunnande, kvalitativt innehåll och stor passion!

Björn Axén har en historia som sträcker sig tillbaka till 1963 och lika länge har företaget arbetat med utbildning och inspiration i olika former. Ett gediget hantverkskunnande har alltid legat till grund för all kurs- och utbildningsverksamhet under Björn Axéns namn, kryddat med kreativism och stor passion. Under åren har utbildningsteamet, ofta med Peter Hägelstam och Johan Hellström i spetsen, imponerat med storslagna shower och inspirerande kurser. 
Vi vill vi erbjuda innehållsrik utbildning med fokus på hantverk, kryddat med vår starka passion för yrket. Vi har en stor vilja att dela med oss, lära ut och ständigt lära oss mer.

Varmt välkommen!