Björn Axén

5/10 Att tala från scen

950,00 kr ex. moms

Datum: Nytt datum kommer
Tid: 5 okt kl 9.00 – 11.00
Kursledare: Lina Ressner
Plats: Birger Jarlsgatan 33, Stockholm
Pris ink moms: 1 188 kr 

Läs mer
  • Meriterade kursledare
  • Erfarenhet sen 1963
  • Hög kundnöjdhet

Att tala från en scen är en stor konst. Att få publiken att lyssna och förstå, och faktiskt även minnas det som lärts ut kräver engagemang, kunskap och förberedelser.

Oavsett om du står på en stor scen med hundratals frisörer som ska inspireras eller framför några få som ska informeras om produktnyheter så är uppgiften densamma. Hur får man folk att lyssna på det man har att säga? Hur trollbinder man en publik?

Lina har med stor framgång både lyckats göra kemilektioner spännande samt underhållit på stora arenor. Med noggranna förberedelser, stor respekt för publikens tid och med ett ständigt fokus på ”vad vill jag att publiken ska känna och minnas när de går härifrån” har hon lyckats att roa, undervisa och inspirera på ett sätt som inte undgått någon.

Titeln Årets Frisörlärare 2019 är ett bevis på hennes förmåga och kraft.

Övrigt:
Under ditt kurstillfälle hos oss har du 30% på alla produkter från Björn Axén och Björn Axén Tools. 

Avbokning: Du har rätt att avboka utbildningen utan kostnad fram till 10 dagar innan utbildningsstart. För avbokning senare än 10 dagar innan utbildningsstart debiteras hela priset. Läs mer här.

Har du frågor? 
Maila oss på kundservice@bjornaxen.se eller ring 08 – 545 27 350

Vi reserverar oss för eventuella förändringar.

Varför Björn Axén Academy?
Vi har ett gediget hantverkskunnande, kvalitativt innehåll och stor passion!

Björn Axén har en historia som sträcker sig tillbaka till 1963 och lika länge har företaget arbetat med utbildning och inspiration i olika former. Ett gediget hantverkskunnande har alltid legat till grund för all kurs- och utbildningsverksamhet under Björn Axéns namn, kryddat med kreativism och stor passion. Under åren har utbildningsteamet, ofta med Peter Hägelstam och Johan Hellström i spetsen, imponerat med storslagna shower och inspirerande kurser. 
Vi vill vi erbjuda innehållsrik utbildning med fokus på hantverk, kryddat med vår starka passion för yrket. Vi har en stor vilja att dela med oss, lära ut och ständigt lära oss mer.

Varmt välkommen!