Inför gesäll och delprov

3 150,00 kr ex. moms

Passa på att avsätta den här dagen till att fokusera helt på ditt kommande yrkesprov. Du bestämmer vilka moment du ska träna på och coachas sedan parallellt med andra kursdeltagare.  Vi finslipar dina tekniker och hittar lösningar på dina eventuella svårigheter. Den här workshopen kommer öka dina chanser att nå ditt mål inför ditt Gesäll- eller Delprov.

 

Datum: Nytt datum kommer
Kursledare: Petra Lundin
Plats: Birger Jarlsgatan 33, Stockholm
Pris ink moms: 3 937 kr

Läs mer
  • Meriterade kursledare
  • Erfarenhet sen 1963
  • Hög kundnöjdhet

Petra är en erfaren handledare med stor hantverksmässig bredd. Hon kan ge dig smarta tips och vägledning i alla moment, även de som inte görs så ofta på salong som till exempel permanent och vågföning. Hon är dessutom insatt och uppdaterad i hur momenten bedöms och hur strukturbeskrivningar ska se ut. Hon har svaren på alla dina frågor kring gesäll och delprov och kommer ge dig konkret feedback på dina arbeten på modell eller docka.

  • Packa med dina egna verktyg, tools, hårnålar etc.
  • Stylingprodukter lånar du på plats.
  • Vid anmälan – meddela om du behöver låna docka att öva på samt vilka moment du vill få hjälp med.

Övrigt:
Under ditt kurstillfälle hos oss har du 30% på alla produkter från Björn Axén och Björn Axén Tools. 
Behöver du boende? Vi har ett samarbete på Best Western TIME Hotell, uppge kod ”Björn Axén” så erhåller du rabatt.
www.timehotel.se

Avbokning: Du har rätt att avboka utbildningen utan kostnad fram till 10 dagar innan utbildningsstart. För avbokning senare än 10 dagar innan utbildningsstart debiteras hela priset. Läs mer här.

Har du frågor? 
Maila oss på kundservice@bjornaxen.se eller ring 08 – 545 27 350

Vi reserverar oss för eventuella förändringar.

Varför Björn Axén Academy?
Vi har ett gediget hantverkskunnande, kvalitativt innehåll och stor passion!

Björn Axén har en historia som sträcker sig tillbaka till 1963 och lika länge har företaget arbetat med utbildning och inspiration i olika former. Ett gediget hantverkskunnande har alltid legat till grund för all kurs- och utbildningsverksamhet under Björn Axéns namn, kryddat med kreativism och stor passion. Under åren har utbildningsteamet, ofta med Peter Hägelstam och Johan Hellström i spetsen, imponerat med storslagna shower och inspirerande kurser. 
Vi vill vi erbjuda innehållsrik utbildning med fokus på hantverk, kryddat med vår starka passion för yrket. Vi har en stor vilja att dela med oss, lära ut och ständigt lära oss mer.

Varmt välkommen!