Finansiering av makeup-utbildning

Om du vill låna pengar till din makeup-utbildning och inte går via din egen bank kan vi erbjuda flera olika upplägg för hur du kan finansiera din utbildning. Varmt välkommen med din ansökan!

Många som söker till vår frisörutbildning har redan en bra kontakt med sin egen bank och kan låna pengar till utbildningen den vägen, men inte alla. Därför samarbetar Björn Axén Academy med Nordea och Human Finans.

Lån via Human Finans

I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av din utbildning. Du kan tillexempel låna räntefritt till din makeuputbildning och dela upp din betalning i upp till 24 månader.

Här kan du se hur mycket din månadskostnad skulle bli beroende på hur lång tid du väljer att betala av ditt lån på.

Läs mer & ansök

Lån via Nordea 

Vi har därför etablerat ett finansieringssamarbete med Nordea på Hamngatan i Stockholm där du ges möjlighet att låna pengar till utbildningsavgiften för de längre makeup-utbildningarna via Nordea. Du kan som mest låna till kursavgiften minus din anmälningsavgift. Nordea förbehåller sig rätten att göra sedvanlig kreditprövning med fri prövningsrätt på varje enskild låneansökan. Detta kan ibland innebära att banken kan kräva kompletterande säkerhet, alternativt medlåntagare. Om du saknar, alternativt har en låg inkomst, så behövs alltid en medlåntagare. Du söker lånet genom att besöka Nordea på Hamngatan 12 i Stockholm för påskrift av lånehandlingar.

Om du redan är kund i Nordea har du möjlighet att ansöka om lån på ditt lokala Nordea-kontor. Men du måste vara noga med att informera om att ansökan ska skickas till Nordeas kontor på Hamngatan 12 i Stockholm.

Om du är intresserad av Nordeas utbildningslån och vill veta mer om villkor och kostnader, var vänlig och kontakta Nordea direkt genom att skicka e-post till stockholm.4395@nordea.se . Ange Björn Axén Academy-lån samt skriv ditt namn, personnummer och telefonnummer i e-posten, så hör Nordea av sig till dig. Som elev får du räntesatsen som motsvarar förmånslån.

Se gällande räntevillkor