Avgift och finansiering

Vill du utbilda dig till makeup-artist? Då är du varmt välkommen till oss på Björn Axén Academy! Vi har flera olika upplägg för hur du kan finansiera din utbildning. Välkommen att ansöka!

Makeupartist-utbildning, 11 veckor

11 veckors utbildning, 330 timmar
Kursavgift
75 000 kr ink. moms

I priset ingår utbildningsmaterial till ett värde av ca 30 000 kr

Makeup-utbildning, 6 veckor

6 veckors utbildning, 120 timmar
Kursavgift
39 600 kr ink. moms

Hårstyling för makeupartister, 1 vecka

1 veckas utbildning, förkunskaper krävs
Kursavgift
16 188 kr ink. moms

Finansiering via bank

Många som söker till vår frisörutbildning har redan en bra kontakt med sin egen bank och kan låna pengar till utbildningen den vägen, men inte alla och Björn Axén samarbetar med Nordea och Human Finans.

Human Finans

Human Konto – Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta! I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av din utbildning. Du kan t.ex. låna räntefritt till din makeuputbildning och dela upp din betalning i upp till 24 månader.

Läs mer & ansök


Nordea 

Vi har därför etablerat ett finansieringssamarbete med Nordea på Hamngatan i Stockholm där du ges möjlighet att låna pengar till utbildningsavgiften för de längre makeup-utbildningarna via Nordea. Du kan som mest låna till kursavgiften minus din anmälningsavgift. Nordea förbehåller sig rätten att göra sedvanlig kreditprövning med fri prövningsrätt på varje enskild låneansökan. Detta kan ibland innebära att banken kan kräva kompletterande säkerhet, alternativt medlåntagare. Om du saknar, alternativt har en låg inkomst, så behövs alltid en medlåntagare. Du söker lånet genom att besöka Nordea på Hamngatan 12 i Stockholm för påskrift av lånehandlingar.

Om du redan är kund i Nordea har du möjlighet att ansöka om lån på ditt lokala Nordea-kontor. Men du måste vara noga med att informera om att ansökan ska skickas till Nordeas kontor på Hamngatan 12 i Stockholm.

Om du är intresserad av Nordeas utbildningslån och vill veta mer om villkor och kostnader, var vänlig och kontakta Nordea direkt genom att skicka e-post till stockholm.4395@nordea.se . Ange Björn Axén Academy-lån samt skriv ditt namn, personnummer och telefonnummer i e-posten, så hör Nordea av sig till dig. Som elev får du räntesatsen som motsvarar förmånslån.

Här kan du se gällande räntevillkor