Samarbeten & externa uppdrag

Vi vill att alla våra makeup-elever ska vara uppdaterade på det senaste inom makeup- och modebranschen. Därför tecknar vi samarbetsavtal med de bästa företagen i branschen. Våra elever får tillgång till de bästa makeup-produkterna på marknaden och de får dessutom möjlighet att delta på externa uppdrag som visningar och modefotograferingar. Med jämna mellanrum gästas utbildningen av välkända profiler som exempelvis Linda Hallberg och Frida Selkirk.
Ansök här

Varumärken

M.A.C.
Vi har också ett nära samarbete med M.A.C. och du får tillgång till deras produkter under hela utbildningen. Som elev hos oss får du också ett urval av deras produkter i ditt makeupkit plus ett rabattkort hos M.A.C. som ger dig 20 % rabatt under hela din utbildning.

Läs mer om M.A.C.

Anastasia Beverly Hills
Vi samarbetar med Anastasia och du får tillgång till deras produkter under hela utbildningen. Dessutom får du som elev ett urval av deras produkter i ditt makeupkit plus ett rabattkort som ger 20 % rabatt under hela din utbildning.

Läs mer om Anastasia

Bioline hudvård
Du får tillgång till hudvårdsprodukter från Bioline under hela sin utbildning.

Läs mer om Bioline

NYX Professional Makeup
NYX Professional Makeup älskas av passionerade beauty junkies världen över för sitt enormt breda utbud av fägglada, trendiga och prisvärda produkter. Märket grundades 1999 i soliga Los Angeles av den unga passionerade entreprenören Toni Ko. NYX Professional Makeup står för innovation, kreativitet, mångfald och gemenskap. Som elev får du ett fantastiskt urval av deras produkter i ditt makeupkit.

Sweedlashes
Sweedlashes och deras grundare Gabbi, kommer till oss och lär ut den bästa tekniken för att applicera fransar. Du får också 3 olika fransar och lim från Sweedlashes i ditt egna makeupkit.

Maréna Beauté
Sveriges första sminkmärke anpassat efter – och riktat till personer med mörkare hy. Du får tillgång till hela deras sortiment på skolan, 25% rabatt på deras produkter under din utbildning plus ett flertal produkter i ditt makeupkit.

Bild på makeup Marena Beauty


Rapide Browbar/Rapide Cosmetics
Under din utbildning hos oss kommer brynexperten Tilda Nordh och utbildar och håller workshop i ögonbryn. Hon står bakom Rapide Browbars och produktserien Rapide Cosmetics som du får 25% på under hela din utbildning. Du får även ett stort utbud av deras produkter till ditt egna makeupkit.

Manikyr

Manikyr görs i samarbete med välkända nagelstylisten Frida Selkirk. Frida började arbeta med naglar redan 1991 och har byggt sin verksamhet sedan dess. Nagelutbildningen kompletterades med kurser inom hår, makeup, fransar och bryn. Naglar har dock alltid varit hjärtat av verksamheten. Kundlistan är lång och gedigen med internationella namn som Serena Williams, Mariah Carey, Robin Wright Penn och Paul McCartney. 

Bild på manikyr

Lärare

Diana Tillström Eliasson
Diana är en erfaren, kreativ och engagerad Makeup Artist och hårstylist som på ett pedagogiskt och medryckande sätt delar med sig av yrket i våra makeup-utbildningar. Hon älskar de små detaljerna, brinner för att inspirera och engagera och har en bred produktkunskap.


Gästföreläsare och externa uppdrag


Föreläsning och demo - Linda Hallberg
Under Makeup Artist-utbildningen tar vi med jämna mellanrum in fantastiska Linda Hallberg som föreläsare. Linda driver Skandinaviens största skönhetsblogg och har fått flera bloggutmärkelser.

Linda Hallberg makeup


Gästlärare

Åsa Östergren, Makeup Artist och skribent.
Åsa Karlstén, Makeup Artist och konstnär
Jenny Karlsson
Linda Hallberg
Frida Selkirk
Tilda Nordh
Sandy Kawekwa
Gabbi från Sweed Lashes

Le management
Vi samarbetar även med Le management. Eleverna kan boka modeller till sina slutbilder.
Vi gör även ett besök på agenturen för att se hur man jobbar som frilansande Makeup Artist med portfolio mot modellagenturer.

Exempel på uppdrag

Som elev på de längre makeup-utbildningarna samarbetar du med elever från vår frisörutbildning i olika event, visningar och vid fotograferingar. Läs mer om vår frisörutbildning.

Fashion Week 2018
Samarbete med Jennifer Blom.

Makeup Jennifer Blom

Klassfesten
2017–2018 Assisterar våra elever på kanal 5-produktionen Klassfesten.

Stjärnornas stjärna
Våren 2018 assisterar eleverna på inspelningarna av Stjärnornas Stjärna med Petra Mede.

Stockholm fashion week 2017
Under fashion week 2017 var våra elever med och gjorde hår och makeup på Jennifer Bloms mycket uppskattade visning.

Stockholm Beauty Week 2017
Skolans frisör- och makeupelever gjorde hår och makeup till den bejublade avslutningsvisningen på Stockholm Beauty Week. Till sin hjälp hade de Peter Hägelstam, Sofia Geideby (hår) och Diana Tillström (makeup). Florist var Sofie Danielsson, klänningarna gjordes av Jennifer Blom och fotograf var Leonard Gren.

jennifer blom visning

Let's dance 2017
Våra elever är med och assisterar i 2017 års upplaga av let's dance.

Grammisgalan
Våra elever finns med på Grammisgalan och gör makeupen på både artister, pristagare och statister. Spännande!

Idol 2016
Våra elever har under säsongen varit med och assisterat på Idol!

Reklamuppdrag/musikvideor
Eleverna assistera makeup artisten Soley Astudottir och Diana Tillström på många av deras häftiga uppdrag inom musik- och modevärlden.

Olika event med våra samarbetspartner
Eleverna assistera på olika spännande event tillsammans med våra samarbetspartners, bl a Lumene, Anastasia Beverly Hills. Eleverna har också varit med på Daisy Beauty Awards och gjort smink och hår på konferencier och nominerade på galan.
Ansök här

Vanliga frågor om makeup utbildning