Björn Axén Agentur

Anlita våra frisörer och makeupartister för foto, film eller events


Är du i behov av duktiga frisörer, stylister och/eller makeup-artister inför ett större event, filminspelning eller fotografering? Hos Björn Axén Agentur kan du anlita några av våra duktigaste frisörer och makeup-artister! 

Vårt erbjudande:


Stort team, bred kunskap och enorm erfarenhet!
Boka Björn Axén team för visningar, fotograferingar, PR, reklam, mode, styling eller dyl. Vi arbetar både med mindre uppdrag och större produktioner.

När du väljer att arbeta med oss kan du förvänta dig snabb återkoppling, tydlig prisbild och stort ansvarstagande. I vårt team finns både erfarna makeupartister och hårstylister, samt trainees för de tillfällen det passar.

Välkommen att kontakta oss!

Pris:


Lämnas vid efterfrågan.

Om oss:


Året är 1963 och en ung Björn Axén har precis släppt in sina första kunder på sin nyöppnade hårsalong i Stockholm. Björn, upplärd av den fenomenala legenden Monsieur Alexandrede Paris, hade kunskap, kreativitet och nytänkande med sig hem från den franska modestaden. Björn arbetade med de stora modehusen i Paris såsom Dior, Chanel och Yves Saint Lauren. Han tog glamouren till Sverige vilket ledde till att hela frisöryrket sattes på kartan och allt från denna tid har Björn Axén fortsatt att arbeta med hår och makeup, inte bara i sina salonger utan även på många andra arenor.

Björn Axén är ett av Sveriges mest välkända hårvårdsvarumärken och med över 50 år i branschen vågar vi säga att vi kan allt om hår. Vi har en bred portfölj av utmärkelser, är Kunglig Hovleverantör och har många exempel på tidigare uppdrag - allt från Iris van Herpen Fashion Show till styling av Icona Pop inför fotografering och inspelning musikvideo.

Våra frisörsalonger i Stockholm och Göteborg är mycket välbesökta och våra frisörer är kända för sin service och kunskap. På prisvinnande Björn Axén Academy håller vi utbildningar och kurser inom hår och makeup.

Exempel på tidigare uppdrag:

  • Iris van Herpen Fashion Wek Paris

  • Camilla Thulin

  • Caroline Svedbom

  • Jennifer Blom-visning och fotografering

  • L'oreal Proffessionel

  • Grammis-galan

  • Stockholm Beauty week

  • Svensk Damtidning

  • Celebriteter som Icona Pop, Efva Attling, Angelica Blick, Sarah Dawn Finer, Sarah Sjöström och många fler

Är du intresserad? Varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare!


Kontakt:

Petra Lundin
Petra.lundin@bjornaxen.se
070-6693664