Björn Axén är det första hårvårdsmärket som erbjuder pant på sina förpackningar

Panta din förpackning, få 10% rabatt

Som Sveriges första hårvårdsföretag erbjuder Björn Axén pant på alla sina förpackningar med hjälp av appen PantaPå (som fr.o.m. december byter namn till Bower). För att uppmuntra kunder att återvinna ger Björn Axén 10% rabatt till kunder som återvinner sina tomma förpackningar!

- Det är helt självklart för oss att finnas med i en app som uppmuntrar till återvinning av förpackningar. Vi har arbetat länge med att informera kunder hur viktigt det är att sortera i badrummet. Att vi nu dessutom kan ge dem en belöning för återvinningen är klockrent, säger Johan Hellström, ägare av Björn Axén.

Att återvinna sin förbrukade förpackning är alltid bra ur miljösynpunkt då det spar både energi och material. Som första hårvårdsmärke inledde vi för över ett år sedan ett samarbete med bolaget PantaPå (från dec heter PantaPå Bower) i syfte att uppmuntra konsumenter till återvinning av förpackningar.

PantaPå har en app som möjliggör scanning av produkter innan man lämnar dem till återvinningen. Konsumenten får sedan olika typer av belöningar för sin insats.  Vi på Björn Axén erbjuder till exempel 10% rabatt på nästa köp av Björn Axéns produkter på Björn Axéns salonger och på bjornaxen.se.

Hur pantningen går till: 

  1. Ladda ned PantaPå-appen (finns på AppStore och Google Play).
  2. Hitta närmasteåtervinningsstationi appen.
  3. Ta med förpackningentill stationen och skanna streckkoden påförpackningenmed appen.
  4. Få 10% rabatt på nästa köp av Björn Axéns produkter.
Ladda ner PantaPå i AppStore
 
Ladda ner Panta på i Google Play

 

Här kan du se en film om hur enkelt det är att panta din tomma förpackning.

Har du frågor om samarbetet är du välkommen att kontakta oss på kundservice@bjornaxen.se.