Viktig information

Hej!

Innan du bokar din tid via onlinebokningen vill vi informera om att vi just nu arbetar med flexiblare arbetstider för våra frisörer.

Det innebär att om du inte hittar en tid online kommer vi troligtvis ändå kunna hjälpa dig med din bokning om du ringer oss på telefon 08-545 27 350 alternativt mailar till kundservice@bjornaxen.se. Våra telefontider är vardagar 8.00-18.00 och lördagar 9.00-16.30.

Varmt välkommen!

Till onlinebokningen


Så hanterar Björn Axén coronaviruset

För att du ska känna dig trygg med att besöka oss vill vi berätta om våra rutiner för att förhindra vidare spridning av Coronaviruset.

Mellan varje kund torkar vi stol, verktyg, arbetsyta och produkter desinficeringspray. Vi väljer även att temporärt plocka bort de små vita handdukarna i frotté och ersätter den med en servett vid kaffekoppen. Vi har även valt att plocka bort tidningar och magasin. I den mån det går använder vi varannan stol.

Vi tar inte våra kunder i hand eller kramas i dessa tider. Det kommer en tid då vi gärna gör det igen ❤️.

Vi följer noga utvecklingen och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppmanar alla medarbetare att stanna hemma vid minsta symptom på förkylning.

Vi vill även be alla kunder som känner av minsta förkylningssymptom flytta fram sin behandling. Man bokar enkelt om sin tid via telefon 08-545 27 350.