Björn Axén
100 ml

Organic Body Oil Caring, 100 ml

  • En 100% naturlig kroppsolja som mjukgör och vårdar torr hud. 
  • Doftsatt med naturliga essentiella, kallpressade oljor från Bergamott, Vanilj och Kardemumma. 
  • Klimatkompenserad förpackning. 
  • Vegan.
Läs mer
Reducerat pris 97,50 kr Ordinarie pris 195,00 kr
Ej i lager
  • Fri frakt över 300 kr i e-handeln
  • Nöjd-kund-garanti
  • Betala med Klarna

En 100% naturlig kroppsolja som mjukgör och vårdar torr hud. Innehåller ekologisk Solrosolja och naturlig Rapsolja som ger fukt och mjukgör. Innehåller inte syntetisk parfym. 100% naturlig, 95% ekologisk. Doftsatt med naturliga essentiella, kallpressade oljor från Bergamott, Vanilj och Kardemumma. Dermatologiskt testad och godkänd. Vegan. Klimatkompenserad förpackning.

Bar-code: 7350001703848

Oljan kan med fördel appliceras över hela kroppen efter användning av Organic Body Wash Caring Bergamot & Vanilla.
Helianthus Annuus Seed Oil, Isoamyl Cocoate, Butyrospermum Parkii Butter, Canola Oil, Citrus Aurantium Bergamia Peel Oil, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Elettaria Cardamomum Seed Oil, Tocopherol, Geraniol, Limonene, Linalool, Alcohol
Produkten tillverkas i Sverige på en fabrik som är miljöcertifierad enligt ISO 14001. Förpackningen är klimatkompenserad vilket betyder att vi kompenserar de koldioxidutsläpp som tillverkning av förpackningen orsakar. Björn Axén har valt att kompensera i trädplantering genom Vi-skogen vars syfte är att via träjordbruk minska fattigdomen och bidra till en hållbar miljö kring Victoriasjön. Att återvinna din förbrukade plastförpackning är alltid bra ur miljösynpunkt då det spar både energi och material. Förpackningar av plast sorteras i behållaren för Plastförpackningar på din återvinningsstation. Ta av kapsyler, lock och korkar som inte är av plast och sortera dem efter respektive material. Du bör skölja ur eventuella rester av produkten innan du lämnar den till återvinning, men det bästa är förstås att använda slut på den helt.