Björn Axén
250 ml

Organic Body Scrub Energizing Orange, 250 ml

  • Ekologisk kropps- och ansiktsskrubb. 
  • För alla hudtyper. 
  • Fina, runda och naturliga silicakorn skrubbar skonsamt och effektivt utan att irritera huden. 
  • Klimatkompenserad förpackning. 
  • Vegan.
Läs mer
175,00 kr
  • Fri frakt över 300 kr i e-handeln
  • Nöjd-kund-garanti
  • Betala med Klarna

Organic Body Scrub är en skonsam och effektiv kropps- och ansiktsskrubb för alla hudtyper Den ger len hud och lyster som får både dig och din hud att piggna till. Skrubben hjälper huden att förnya sig genom att skonsamt gnugga bort hudens allra yttersta lager, dvs. döda hudceller. När dessa döda hudceller är borta har huden lättare att absorbera fukt, vilket efterlämnar huden mjuk och len. Innehåller fina, helt runda naturliga silicakorn som skrubbar skonsamt och effektivt utan att irritera huden och skrubben går därför lika bra att använda i ansiktet som på kroppen. 95% naturlig, 10% ekologisk. Innehåller inte syntetisk parfym. Doftsatt med uppfriskande naturlig essentiell kallpressad apelsinolja. Dermatologiskt testad och godkänd. Vegan. Klimatkompenserad förpackning.

Bar-code: 7350001703756

Använd Organic Body Scrub minst en gång i veckan, gärna innan du smörjer in dig med Organic Body Lotion, Organic Body Cream eller Organic Body Oil.
Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cocamidopropyl Betaine, Silica, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Polyglyceryl-4 Caprate, Limonene, Sodium Cocoamphoacetate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Lactic Acid, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Betaine, Sodium PCA, Potassium Sorbate, Magnesium PCA, Manganese PCA, Zinc PCA, Tocopherol
Produkten tillverkas i Sverige på en fabrik som är miljöcertifierad enligt ISO 14001. Förpackningen är klimatkompenserad vilket betyder att vi kompenserar de koldioxidutsläpp som tillverkning av förpackningen orsakar. Björn Axén har valt att kompensera i trädplantering genom Vi-skogen vars syfte är att via träjordbruk minska fattigdomen och bidra till en hållbar miljö kring Victoriasjön. Att återvinna din förbrukade plastförpackning är alltid bra ur miljösynpunkt då det spar både energi och material. Förpackningar av plast sorteras i behållaren för Plastförpackningar på din återvinningsstation. Ta av kapsyler, lock och korkar som inte är av plast och sortera dem efter respektive material. Du bör skölja ur eventuella rester av produkten innan du lämnar den till återvinning, men det bästa är förstås att använda slut på den helt.
Vinnare av Tara Beauty Awards 2018 med motiveringen: "Det första vi slås av är doften, här pratar vi uppiggande apelsin. Nästa insikt är de lagom riviga skrubbkornen i naturlig silica som snabbt och enkelt får bort orenheter och torr hud utan att irritera. Eftersom den också innehåller olja känns huden dessutom återfuktad som en mycket trevlig bonus. Ont om tid i morgonduschen? Den här fantastiska skrubben till ett lika fantastiskt pris fungerar lika bra i ansiktet. Rengöring och skrubb när de är som bäst"!