Björn Axén
250 ml

Organic Body Wash Caring Bergamot & Vanilla, 250 ml

  • En ekologisk och vårdande duschkräm.
  • För torr hud. 
  • Innehåller ekologisk Aloe Vera som återfuktar och mjukgör. 
  • Klimatkompenserad förpackning. 
  • Vegan.
Läs mer
Reducerat pris 77,50 kr Ordinarie pris 155,00 kr
Ej i lager
  • Fri frakt över 300 kr i e-handeln
  • Nöjd-kund-garanti
  • Betala med Klarna

Organic Body Wash Bergamot & Vanilla är en härligt vårdande duschkräm specifikt framtagen för torr hud. Den krämiga konsistensen ger ett fint och vårdande lödder. Innehåller ekologisk Aloe Vera som återfuktar och mjukgör. 95% naturlig, 10% ekologisk. Innehåller inte syntetisk parfym. Doftsatt med naturliga, essentiella, kallpressade oljor från Bergamott, vanilj och kardemumma. Dermatologiskt testad och godkänd. Vegan. Klimatkompenserad förpackning.

Bar-code: 7350001703725

Smörj med fördel in dig med Organic Body Cream eller Organic Body Oil efter användning av duschkrämen, för en helhetsupplevelse och en maximalt återfuktad hud.
Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Polyglyceryl-4 Caprate, Citrus Aurantium Bergamia Peel Oil, Allantoin, Phenoxyethanol, Limonene, Sodium Benzoate, Betaine, Potassium Sorbate, Alcohol, Linalool, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Lactic Acid, Tocopherol, Elettaria Cardamomum Seed oil
Produkten tillverkas i Sverige på en fabrik som är miljöcertifierad enligt ISO 14001. Förpackningen är klimatkompenserad vilket betyder att vi kompenserar de koldioxidutsläpp som tillverkning av förpackningen orsakar. Björn Axén har valt att kompensera i trädplantering genom Vi-skogen vars syfte är att via träjordbruk minska fattigdomen och bidra till en hållbar miljö kring Victoriasjön. Att återvinna din förbrukade plastförpackning är alltid bra ur miljösynpunkt då det spar både energi och material. Förpackningar av plast sorteras i behållaren för Plastförpackningar på din återvinningsstation. Ta av kapsyler, lock och korkar som inte är av plast och sortera dem efter respektive material. Du bör skölja ur eventuella rester av produkten innan du lämnar den till återvinning, men det bästa är förstås att använda slut på den helt.