Björn Axén
250.000000

Refill Organic Moisturizing Gentle Shampoo 250 ml

150,00 kr
  • Ekologiskt schampo med naturliga ingredienser. 
  • Minst 95% naturliga- och 84% ekologiska ingredienser. 
  • Klimatkompenserad förpackning som innehåller 80% mindre plast än en vanlig förpackning. 
  • Vegan.
Läs mer
  • Fri frakt över 500 kr i e-handeln
  • Nöjd-kund-garanti
  • Betala med Klarna

Organic Moisturizing Gentle Shampoo i smart refill-förpackning är ett ekologiskt, rikligt återfuktande schampo med naturliga ingredienser. Ekologisk Aloe Vera och nordisk sockerbeta spelar huvudrollsinnehavare i detta schampo som återfuktar och rengör håret skonsamt. Håret känns friskt och schampot motverkar statiskt hår. För alla hår och hårbottnar som behöver extra vård. Innehåller minst 95% naturliga ingredienser och 84% ekologiska ingredienser. Sulfatfritt. Dermatologiskt testad. Vegan. Klimatkompenserad förpackning.

Doftsatt med naturlig kallpressad eterisk bergamottolja.

Bar-code: 7350001704340

Klipp av hörnet på förpackningen och fyll på din gamla flaska. Massera in en liten mängd schampo i hela håret och i hårbotten. Skölj sedan ur och gör om processen. Massera hårbotten och och håret tills det löddrar ordentligt. Skölj noggrant. Använd alltid balsam efter schamponering, för att återfukta både hår och hårbotten.
Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Aqua, Laureth-4, Citrus Aurantium Bergamia Peel Oil, Polyglyceryl-4 Caprate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Betaine, Panthenol, Caprylyl Glycol, Limonene, Linalool, Formic Acid, Sodium Benzoate
En refillförpackning innehåller 80% mindre plast än en vanlig plastflaska. Den förbrukade förpackningen sorteras i behållaren för Plastförpackningar på din återvinningsstation. Du bör skölja ur eventuella rester av produkten innan du lämnar den till återvinning, men det bästa är förstås att använda slut på den helt.
Vinnare av Tara beauty Awards 2017 Amelia Bäst i test Skjonnhetskåring 2018 Nominerad i Swedish Beauty Awards 2018 Organic Shampoo och Conditioner är vinnare av Tara Beauty Awards 2017, Bäst i Test i Amelia, vinnare av Stella magazines Skönhetskåring i Norge, schampot är utsett till vinnare av "Oscars Beauty" i Aftonbladet och de är båda nominerade i Swedish Beauty Awards! Bäst i test i Amelia! Organic Shampoo och Conditioner blev bäst i test i tidningen Amelia, med motiveringen: "Det här schampot löddrar så härligt, och balsamet återfuktar så bra att testarna först inte fattat att de använt naturschampo med minst 95 % naturliga ingredienserna. Axén lägger inte pengar på att eko-certifiera, det ger rimliga priser trots innehåll av toppkvalitet".