Björn Axén
250.000000

Organic Moisturizing Conditioner 250 ml

190,00 kr
Ekologiskt balsam som gör håret mjukt, följsamt och glansigt. Minst 95% naturliga- och 86% ekologiska ingredienser. Klimatkompenserad förpackning. Vegan.
Läs mer
  • Fri frakt över 500 kr i e-handeln
  • Nöjd-kund-garanti
  • Betala med Klarna

Organic Moisturizing Conditioner är ett ekologiskt och naturligt balsam som gör håret mjukt och följsamt. Med ekologisk Aloe Vera och nordisk rapsolja som nyckelingredienser blir håret mjukt och följsamt. De utvalda ingredienserna sluter in fukten och ger ökad glans för ett vackrare hår. Björn Axén Organic Moisturizing Conditioner innehåller minst 95% naturliga ingredienser, 86% ekologiska ingredienser. Passar alla hår som behöver vård. Dermatologiskt testad. Vegan. Klimatkompenserad förpackning.

Doftsatt med naturlig kallpressad eterisk bergamottolja.

Bar-code: 7350001702001

Organic Moisturizing Conditioner används efter att du tvättat ditt hår, gärna med Organic Moisturizing Gentle Shampoo. Fördela balsamet i hela håret, även i hårbotten, och massera in det. Skölj sedan noggrant.
Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate, Aqua, Canola Oil, Citrus Aurantium Bergamia Peel Oil, Glyceryl Stearate, Polyglyceryl-4 Caprate, Phenoxyethanol, Betaine, Caprylyl Glycol, Limonene, Panthenol, Linalool
Förpackningen är medvetet utvecklad för minimerad plastmängd och består delvis av återvunnen plast. Samtliga produkter i Organic-serien tillverkas i Sverige på en fabrik som är miljöcertifierad enligt ISO 14001. Att återvinna din förbrukade plastförpackning är alltid bra ur miljösynpunkt då det spar både energi och material. Förpackningar av plast sorteras i behållaren för Plastförpackningar på din återvinningsstation. Ta av kapsyler, lock och korkar som inte är av plast och sortera dem efter respektive material. Du bör skölja ur eventuella rester av produkten innan du lämnar den till återvinning, men det bästa är förstås att använda slut på den helt.
Organic Shampoo och Conditioner är vinnare av Tara Beauty Awards 2017! Bäst i test i Amelia! Organic Shampoo och Conditioner blev bäst i test i tidningen Amelia, med motiveringen: "Det här schampot löddrar så härligt, och balsamet återfuktar så bra att testarna först inte fattat att de använt naturschampo med minst 95 % naturliga ingredienserna. Axén lägger inte pengar på att eko-certifiera, det ger rimliga priser trots innehåll av toppkvalitet".