Björn Axén
250.000000

Cool Silver Conditioner 250 ml

180,00 kr
  • Silverbalsam som dämpar och neutraliserar gula toner i blonda och gråa hår
  • Ger vacker glans
  • Vegan
Läs mer
  • Fri frakt över 500 kr i e-handeln
  • Nöjd-kund-garanti
  • Betala med Klarna

Cool Silver Conditioner är ett pigmentbalsam som neutraliserar och dämpar gula toner i blonda och gråa hår. Det verkar utredande och mjukgörande och ger vacker och klar lyster i håret. Vårdande proteinkomplex återfuktar och mjukgör hår och hårbotten. Produkten har en härlig doft av Frosty Apricot.

Hur fungerar silverbalsam? När håret har en varm ton så skiftar det i gult och genom att tillföra lila pigment så neutraliserar man de gula tonerna och håret får en kallare nyans. Både blonda och gråa hår upplevs ibland som livlösa och matta. Genom att tillföra lila pigment ser håret både friskare och vackrare ut med ökad glans och lyster.

Bar-code: 7350001703459

Fördela Cool Silver Conditioner jämt i fuktigt hår och låt verka 2-5 minuter, skölj ur noggrant. För bästa effekt, tvätta först med Cool Silver Shampoo.
Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate, Glyceryl Stearate, Octyldodecanol, Parfum, Glycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Lactic Acid, Acid Violet 43, CI 60730, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Chloride
Att återvinna din förbrukade plastförpackning är alltid bra ur miljösynpunkt då det spar både energi och material. Förpackningar av plast sorteras i behållaren för Plastförpackningar på din återvinningsstation. Ta av kapsyler, lock och korkar som inte är av plast och sortera dem efter respektive material. Du bör skölja ur eventuella rester av produkten innan du lämnar den till återvinning, men det bästa är förstås att använda slut på den helt.
Björn Axén Cool Silver Conditioner var nominerad till 2012 års Swedish Beauty & Cosmetics Awards!