Björn Axén
150 ml

Heat Styling Protection, 150 ml

Värmeskydd upp till 220 grader. Passar alla hårtyper och alla typer av stylingverktyg. Innehåller UV-skydd och vitamin B5 som ger håret glans. 

Läs mer
195,00 kr
  • Fri frakt över 300 kr i e-handeln
  • Nöjd-kund-garanti
  • Betala med Klarna

Heat Styling Protection är en värmeskyddande spray som ger ditt hår vård samtidigt som den skyddar upp till 220 grader. Perfekt vid styling med plattång och locktång. Heat Styling Protection har låg stadga och en lättviktsformula som passar alla hårtyper. Innehåller den enastående ingrediensen MiruStyle X-HP som skyddar hårets fibrer vid värmestyling. Berikad med Keratin, havsalger rika på mineraler och aminosyror samt vitamin B5 som skyddar håret och ger det glans. Innehåller även UV-skydd utvunnet ur solrosolja.

Bar-code: 7350001701912

Spraya i fuktigt hår och föna sedan torrt. Eller applicera i torrt hår innan du använder värmeverktyg.
Aqua, Alcohol Denat., Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Butylene Glycol, Sodium Laneth-40 Maleate/Styrene Sulfonate Copolymer, Panthenol, Helianthus Annuus Seed Extract, Sorbitol, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Pea Protein, Algae Extract, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate
Att återvinna din förbrukade plastförpackning är alltid bra ur miljösynpunkt då det spar både energi och material. Förpackningar av plast sorteras i behållaren för Plastförpackningar på din återvinningsstation. Ta av kapsyler, lock och korkar som inte är av plast och sortera dem efter respektive material. Du bör skölja ur eventuella rester av produkten innan du lämnar den till återvinning, men det bästa är förstås att använda slut på den helt.