Björn Axén
250.000000

Fixing Hairspray 250 ml

145,00 kr

Flexibelt spray som håller håret på plats utan att tynga ner. Lätt att borsta ur och används gärna tillsammans med värmeverktyg. Innehåller UV-skydd. Vegan.

Läs mer
  • Fri frakt över 500 kr i e-handeln
  • Nöjd-kund-garanti
  • Betala med Klarna

Fixing Hairspray är ett hårspray som passar bra som finish spray och för lättare fixering av färdig frisyr. Ger håret maximal glans och innehåller UV-skydd. Fixing Hairspray är den av våra spray som har lättast stadga. För lite mer stadga, välj Just Right Hairspray. För maximal stadga ska du välja Megafix Hairspray.

Fräsch, fruktig och blommig doft med inslag av sandelträ och musk.

Bar-code: 7350001701608

Sprayas på torrt hår från ca 20 cm avstånd.
ALCOHOL DENAT., DIMETHYL ETHER, OCTYLACRYLAMIDE/ACRYLATES/BUTYLAMINOETHYL METHACRYLATE COPOLYMER, VA/CROTONATES/VINYL NEODECANOATE COPOLYMER, AQUA, AMINOMETHYL PROPANOL, TRIMETHYLSILOXYPHENYL DIMETHICONE, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, PANTHENOL, PEG-25 PABA, COCODIMONIUM HYDROXYPROPYL HYDROLYZED SILK PROTEIN, PARFUM.
Att återvinna dina gamla flaskor är alltid bra ur miljösynpunkt då det spar både energi och material. Gammal hårspray räknas som farligt avfall och ska lämnas till en miljöstation. Det är viktigt är att sprayflaskan är ordentligt tömd (pystömd) innan den lämnas för återvinning. Ta av kapsyler, lock och korkar som inte är av plast och sortera dem efter respektive material.