Björn Axén
80 ml

Megafix Hairspray Travel Size 80 ml

60,00 kr
Glansgivande hårspray i resestorlek för extra stark fixering av färdig frisyr. Motverkar frizzighet och elektriskt hår. Innehåller UV-skyddande ingredienser. Vegan.
Läs mer
  • Fri frakt över 500 kr i e-handeln
  • Nöjd-kund-garanti
  • Betala med Klarna

Megafix Hairspray är en hårspray för extra stark fixering av färdig frisyr. Används gärna av våra frisörer till uppsättningar och vid visningar där det ställs mycket höga krav på hållbarhet och stadga. Ger håret glans och innehåller UV-skydd, vitamin B5 och silkprotein. I vår sprayfamilj är Megafix Hairspray det mest kraftfulla. Om du vill ha en lätt spray ska du välja Fixing Hairspray och behöver du något mittemellan ska du välja Just Right Hairspray.

Fräsch, fruktig och blommig doft med inslag av sandelträ och musk.

Bar-code: 7350001701783

Sprayas på färdig frisyr från ca 20 cm avstånd. Används enbart i torrt hår.
Dimethyl Ether, Alcohol Denat., Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aqua, Aminomethyl Propanol, VP/VA Copolymer, Trimethylsiloxyphenyl Dimethicone, Panthenol, Cocodimonium Hydroxypropyl Silk Amino Acids, PEG-25 PABA, Citric Acid, Parfum
Att återvinna dina gamla flaskor är alltid bra ur miljösynpunkt då det spar både energi och material. Gammal hårspray räknas som farligt avfall och ska lämnas till en miljöstation. Det är viktigt är att sprayflaskan är ordentligt tömd (pystömd) innan den lämnas för återvinning. Ta av kapsyler, lock och korkar som inte är av plast och sortera dem efter respektive material.