Björn Axén
80 ml

Volume Mousse Travel Size 80 ml

60,00 kr

En mousse för volym och mediumstadga i praktisk resestorlek. Innehåller värme- och UV-skyddande ingredienser. Parfymerad med hypoallergenic parfym, speciellt skapad för känslig hy. Vegan.

Läs mer
  • Fri frakt över 500 kr i e-handeln
  • Nöjd-kund-garanti
  • Betala med Klarna

Protein- och vitaminberikad lättviktsmousse för volym och stadga. Innehåller värme- och UV-skyddande ingredienser. Parfymerad med hypoallergenic parfym, speciellt skapad för känslig hy.

Fräsch, fruktig och blommig doft med inslag av sandelträ och musk.

Bar-code: 7350001701776

Vänd flaskan upp och ned och tryck önskad mängd innehåll i handflatan. Arbeta in i handdukstorrt eller torrt hår. Föna eller låt lufttorka.
Aqua, Alcohol Denat., Propane, Polyquaternium-11, Butane, Isobutane, Panthenol, Hydrolyzed Wheat Protein PG-Propyl Silanetriol, Cetrimonium Chloride, Laureth-4, Polysorbate 20, PEG-25 PABA, Citric Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum.
Att återvinna dina gamla flaskor är alltid bra ur miljösynpunkt då det spar både energi och material. Gammal hårspray räknas som farligt avfall och ska lämnas till en miljöstation. Det är viktigt är att sprayflaskan är ordentligt tömd (pystömd) innan den lämnas för återvinning. Ta av kapsyler, lock och korkar som inte är av plast och sortera dem efter respektive material.