Björn Axén
80 ml

Matt Wax 80 ml

155,00 kr
Ett hårt vax som ger en matt och torr finish. Passar både långt och kort hår. Innehåller UV-skyddande ingredienser och hypoallergenic parfym.
Läs mer
  • Fri frakt över 500 kr i e-handeln
  • Nöjd-kund-garanti
  • Betala med Klarna

Matt Wax är ett hårt vax som ger en matt och torr finish. Lätt att tvätta ur. Det här är ett populärt och allsidigt vax som fungerar i såväl kort som långt hår. Innehåller UV-skyddande ingredienser för att bevara hårets färg och kvalitet. Parfymerad med hypoallergenic parfym.

Fräsch doft av jasmin med inslag av vanilj, bergamot och apelsin.

Bar-code: 7350001701127

Applicera en mycket liten mängd i handdukstorkat eller torrt hår. Låt självtorka.
Aqua, VP/VA Copolymer, Petrolatum, PPG-20 Methyl Glucose Ether, Cetearyl Ethylhexanoate, PEG-75 Lanolin, Cetearyl Alcohol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Copernicia Cerifera Cera, Cera Microcristallina, Phenoxyethanol, Parfum, Isopropyl Myristate, Carbomer, Aminomethyl Propanol, Ethylhexylglycerin, Benzophenone-4
Att återvinna din förbrukade plastförpackning är alltid bra ur miljösynpunkt då det spar både energi och material. Förpackningar av plast sorteras i behållaren för Plastförpackningar på din återvinningsstation. Ta av kapsyler, lock och korkar som inte är av plast och sortera dem efter respektive material. Du bör skölja ur eventuella rester av produkten innan du lämnar den till återvinning, men det bästa är förstås att använda slut på den helt.