Björn Axén
150.000000

Styling Gel 150 ml

Reducerat pris 70,00 kr Ordinarie pris 140,00 kr
En frisyrgelé med hård stadga. Passar för kreativa frisyrer som kräver stor kontroll. Innehåller UV-skyddande ingredienser.
Läs mer
  • Fri frakt över 500 kr i e-handeln
  • Nöjd-kund-garanti
  • Betala med Klarna

Styling Gel ger hård stadga och glans. Klassisk gel för kreativa frisyrer som kräver stor kontroll. Ger en glansig, preppy look och ger volym i korta hår. Innehåller UV-skyddande ingredienser och Sea Lavender som stärker och återfuktar hår och hårbotten.

Bar-code: 7350001701752

Applicera gelén i fuktigt eller torrt hår. Låt självtorka eller föna till önskad frisyr.
Aqua, Alcohol Denat., VP/VA Copolymer, Carbomer, Triethanolamine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polyquaternium-46, Dimethicone, Parfum, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Benzophenone-4, Limonium Gerberi Extract
Att återvinna din förbrukade plastförpackning är alltid bra ur miljösynpunkt då det spar både energi och material. Förpackningar av plast sorteras i behållaren för Plastförpackningar på din återvinningsstation. Ta av kapsyler, lock och korkar som inte är av plast och sortera dem efter respektive material. Du bör skölja ur eventuella rester av produkten innan du lämnar den till återvinning, men det bästa är förstås att använda slut på den helt.