Björn Axén
200 ml

Dry Shampoo Styling Powder, 200 ml

Torrschampo för extra volym. Torr konsistens vilket ger snabb verkningstid utan att bli klibbig. Passar för både långt och kort hår. Vegan.
Läs mer
145,00 kr
  • Fri frakt över 300 kr i e-handeln
  • Nöjd-kund-garanti
  • Betala med Klarna

Styling Powder är ett torrschampo som ger hållbar stadga och volym samtidigt som det mattar ner fet hårbotten. Perfekt för dig som vill fräscha upp håret mellan schamponeringar. Styling Powder är mycket torr i sin konsistens vilket gör att den verkar fort utan att bli klibbig. Passar både kort och långt hår som önskar en extra matt effekt.

Fräsch, fruktig och blommig doft med inslag av sandelträ och musk.

Bar-code: 7350001701288

Skaka flaskan före applicering. Spraya i hårbotten från ca 10 cm avstånd i torrt hår och låt torka. Skaka av eventuellt överflöd och forma önskad frisyr med fingrarna. Skydda kläder från ev. pulverfall.
Butane, Isobutane, Alcohol Denat., Propane, Solanum Tuberosum (Potato) Starch, Aluminum Starch Octenylsuccinate, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Hydrated Silica, Parfum
Att återvinna dina gamla flaskor är alltid bra ur miljösynpunkt då det spar både energi och material. Gammal hårspray räknas som farligt avfall och ska lämnas till en miljöstation. Det är viktigt är att sprayflaskan är ordentligt tömd (pystömd) innan den lämnas för återvinning. Ta av kapsyler, lock och korkar som inte är av plast och sortera dem efter respektive material.