Björn Axén
80 ml

Dry Shampoo Styling Powder Travel Size 80 ml

75,00 kr
Torrschampo i praktisk resestorlek. Torr konsistens vilket ger en snabb verkningstid utan att bli klibbig. Passar för både långt och kort hår.
Läs mer
  • Fri frakt över 500 kr i e-handeln
  • Nöjd-kund-garanti
  • Betala med Klarna

Styling Powder är ett torrschampo som ger hållbar stadga och volym samtidigt som det mattar ner fet hårbotten. Perfekt för dig som vill fräscha upp håret mellan schamponeringar. Styling Powder är mycket torr i sin konsistens vilket gör att den verkar fort utan att bli klibbig. Passar både kort och långt hår som önskar en extra matt effekt. Styling Powder finns även i 200 ml.

Fräsch, fruktig och blommig doft med inslag av sandelträ och musk.

Bar-code: 7350001701295

Skaka flaskan före applicering. Spraya i hårbotten från ca 10 cm avstånd i torrt hår och låt torka. Skaka av eventuellt överflöd och forma önskad frisyr med fingrarna. Skydda kläder från ev. pulverfall.
Butane, Isobutane, Alcohol Denat., Propane, Solanum Tuberosum (Potato) Starch, Aluminum Starch Octenylsuccinate, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Hydrated Silica, Parfum
Att återvinna dina gamla flaskor är alltid bra ur miljösynpunkt då det spar både energi och material. Gammal hårspray räknas som farligt avfall och ska lämnas till en miljöstation. Det är viktigt är att sprayflaskan är ordentligt tömd (pystömd) innan den lämnas för återvinning. Ta av kapsyler, lock och korkar som inte är av plast och sortera dem efter respektive material.