Björn Axén
150.000000

Salt Water Spray 150 ml

145,00 kr
Saltvattenspray som ger ordentlig stadga, sträv känsla och en matt finish. För både långt- och kort hår. Innehåller UV-skydd. Vegan.
Läs mer
  • Fri frakt över 500 kr i e-handeln
  • Nöjd-kund-garanti
  • Betala med Klarna

Salt Water Spray ger känslan av ett lätt stylat hår, som efter ett bad i ett salt hav. Sprayen ger ordentlig stadga, sträv känsla och en matt finish. Innehåller vitamin B5 som stärker och vårdar håret samt UV-skydd. Fungerar utmärkt i såväl kort som långt hår.

Fräsch, fruktig och blommig doft med inslag av sandelträ och musk.

Bar-code: 7350001701660

Spraya i fuktigt hår och låt självtorka eller föna torrt. För strävare känsla, applicera mer spray.
Aqua, Alcohol Denat., Sodium Chloride, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Magnesium Sulfate, PVP, Panthenol, Glycerin, Vaccinium Myrtillus (Bilberry) Fruit Extract, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Citric Acid, Parfum.
Att återvinna din förbrukade plastförpackning är alltid bra ur miljösynpunkt då det spar både energi och material. Förpackningar av plast sorteras i behållaren för Plastförpackningar på din återvinningsstation. Ta av kapsyler, lock och korkar som inte är av plast och sortera dem efter respektive material. Du bör skölja ur eventuella rester av produkten innan du lämnar den till återvinning, men det bästa är förstås att använda slut på den helt.