Björn Axén
150.000000

Dry Shampoo Sunny Grapefruit 150 ml

100,00 kr

Torrschampo med ljuvlig doft av grapefrukt. Ger lätt volym och passar alla hårtyper. Doften är hypoallergenic. Vegan.

Läs mer
  • Fri frakt över 500 kr i e-handeln
  • Nöjd-kund-garanti
  • Betala med Klarna

Doftsatt torrschampo i behändig storlek. Fräschar effektivt upp håret utan att ge strävhet. Ger lätt volym och passar alla hårtyper. Doften är hypoallergenic.

Finns i fyra dofter:

Green Apple - Doftsatt med grönt äpple
Sweet Blossom - Doftsatt med frisk, söt, blommig essens
Sunny Grapefruit - Doftsatt med uppfriskande grapefrukt
Melon Mist - Doftsatt med fräscha, fruktiga toner och melon

Frisk fruktig doft med grapefukt och blommiga inslag.

Bar-code: 7350001703572

Skaka flaskan. Dela upp håret i benor och spraya mot hårbotten från 15 cm, låt verka 1 min. Vid behov, spraya i hårpartiet runt ansiktet. Massera i hårbotten för att få upp volym.
Butane, Propane, Isobutane, Alcohol Denat., Oryza Sativa (Rice) Starch, Cetrimonium Chloride, Parfum.
Att återvinna dina gamla flaskor är alltid bra ur miljösynpunkt då det spar både energi och material. Gammal hårspray räknas som farligt avfall och ska lämnas till en miljöstation. Det är viktigt är att sprayflaskan är ordentligt tömd (pystömd) innan den lämnas för återvinning. Ta av kapsyler, lock och korkar som inte är av plast och sortera dem efter respektive material.
Vinnare av Tara Beauty Awards 2018 med motiveringen: "Ett riktigt bra torrschampo ger håret en renare känsla, bygger lite extra volym och lämnar inga som helst pudriga ränder i hårbotten. Precis som Dry shampoo Sunny Grapefruit, vår absoluta favorit när nästa hårtvätt känns långt borta. Vi älskar dessutom att detta guldkorn kommer i tre fräscha doftsättningar som luktar precis lagom. Aldrig mer en dålig hårdag"!